Edat

Infants d’entre 6 i 7 anys, jugar, nedar i practicar exercicis per aconseguir diversos objectius. Busquem anar més enllà en la millora de les habilitats i el domini i la comoditat dins l’aigua.

Respiració

Mantenir un ritme estable d’inspiració i expiració a l’aigua i de realitzar petites apnees des de diferents posicions. Domini de la flotació sense ajuda, flotacions estàtiques en diverses posicions i combinacions de flotacions amb desplaçaments.

Tècnica

Realitzar natacions autònomes en posició ventral, peus de crol i d’esquena amb l’ajuda de material, que siguin capaços de canviar de posició dins l’aigua sense ajuda i que s’iniciïn en la coordinació de mans i peus en els estils de crol i esquena.

Salts

De diferents formes, des de les més simples fins a iniciar-nos en el salt de cap i buscarem els primers desplaçaments subaquàtics per agafar diversos objectes del fons de la piscina.

Finalitats

Futurs nedadors, futurs surfistes, socorristes, mariners o pescadors o simplement per preparar els infants amb noves habilitats que segur que agrairan més endavant, We Swim és el programa per seguir millorant, per créixer sense por a l’aigua.

Dates

Horaris

Els dijous: de 17h a 17.45h (Infants de primer i segon de primària)

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari: https://forms.gle/nubZc2oh7wztfx747

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + WE SWIM“.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 15€

Preu abonament mensual– 45€

(aquí inclou assegurança, instructor i entrada a la piscina).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

Hotel Panorama

L’espai que disposem és una piscina totalment equipada i climatitzada. Està ambientada amb un enllumenat de baixa intensitat que ajuda a mantenir una sensació de benestar per afavorir el seu aprenentatge. La profunditat va de 1,30 a 1,80 perfecte per mantenir-se de peu i fer les ajudes pel nadó.

La piscina es troba situada a l’interior de l’hotel Panorama.

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars