Surfing

Volem que milloris en el teu surfing per això oferim classes de surf diàries i grabacions en video per tal de poder corregir els teus errors

Amistats

Tots els que assistim en aquests viatges tenim la mateixa il·lusió i ganes de conèixer a gent formidable, que sigui oberta i amb molta ambició.

DESTINS

Ens empapem de la cultura, la sea gastronomia i de la mateixa gent local per tal de gaudir al màxim de tots els destins que oferim

Desconectar

Dies de relax i desconexió de la vida quotidiana. Fem activitats varies a part del surf que ens permetrà aprendre noves disciplines com el ioga i el surfskate. Evadir-nos i sortir de la nostra zona de confort.

Autoconeixament

Són moments per aprendre del que sentim, de què volem i i t’ajuden a entendre el que et pugui estar passant pel cap. Moments per compartir experiències i coneixements.

Destí

Fuerteventura

Una Illa amb més de 150km de platges de sorra blanca i aigües turqueses, on descobrir immensos paisatges naturals i compartir el caràcter obert de la seva gent. Un lloc on practicar una infinitat d’activitats en les millors condicions. Aquest paradís és Fuerteventura, El hawaii de les Canàries.

 

Aprofitant la relació d’AGRORUALSURF amb l’escola SURF CON SAL a l’illa de Fuerteventura. Oferim el viatge a mida en un dels destins més buscats per la pràctica del surf. La cultura de Fuerteventura és indubtablement una de les més carismàtiques pel seu ritme caribeño. La seva proximitat, obtenció de vols econòmics i la gran infinitat de spots de surf per a tots els nivells, el fan un destí per a tothom, ja sigui per gent que comença com per tothom qui vulgui tecnificar.

Dates

Horaris

Per la Puríssima: Del 3 al 7 de desembre de 2021

Per Carnaval: Del 19 al 23 de febrer de 2021 (cancel·lat)

 

Les dates del viatge són escollides amb funció de les dates dels vols de Ryanair i Vueling més econòmics a Fuerteventura. Hi ha la possiblitat d’arribar i marxar abans o després. En aquest cas poseu-vos en contacte amb nosaltres i us podem orientar amb l’allotjament i organitzarem les activitats de surf.

 

L’avió de Ryanair surt el divendres a les 16:50 de Barcelona i a les 19:10h arriba a l’aeroport de Fuerteventura. L’avió de Vueling surt el divendres a les 10:30 i arriba a Fuerteventura a les 12:45. La tornada és el dimarts de la setmana següent, on l’avió de Ryanair surt a les 19:20 desde l’aerport de Fuerteventura i arriba a Barcelona a les 23:30.

 

Els horaris dels vols poden variar ja que no depenen de nosaltres.

 

El bitllet d’avió no està inclòs al preu del surftrip. Es recomana comprar el bitllet el més aviat posible ja que aquest pot variar en qüestió de diez.

Transport

Barcelona – Fuerteventura

Transport de Girona a Barcelona no està inclós al preu final. S’oferirà la opció de fer el transfer amb les furgonetes de l’escola des de Torroella de Montgrí, passant per Girona fins a l’aeroport de Barcelona per 25€ anada i tornada. El pagament del transport es realitzarà en efectiu el mateix dia.

 

Els vols de Barcelona i Fuerteventura no estan inclosos. La idea és que tothom agafi els vols de ryanair per anar tots junts.

 

El transport a l’aeroport de Fuerteventura d’anada i tornada i el desplaçament de tots els dies fins els diferents spots de la illa si que estan inclosos al preu del viatge.

Allotjament

ÀPATS i DIETES

El viatge inclou allotjament en una casa singular amb encant al nord de la illa de Fuerteventura Casa Maccaroni. Les habitacions seran compartides però es pot sol·licitar habitació individual pagant un extra.

L’allotjament podria variar en funció de la seva disponibilitat.

 

L’esmorzar està inclòs. La resta d’àpats els farem en funció de les sessions de surf. Tant el dinar com el
sopar seran lliures, aquests no estàn inclosos al preu. Però podem anar tots junts a restaurants que ens recomanarà el nostre guia local.

Classes de Surf

Videocorreccions

El surf trip inclou un mínim d’una sessió per dia, en funció de l’hora d’arribada a Fuerteventura el divendres. Farem una sessió de surf ben d’hora pel matí i una altra per la tarda. Així tindrem temps per recuperar-nos entre una i altra sessió i aprofitar-les al màxim.

 

Buscarem els spots de surf on tinguem les millors condicions per treballar les maniobres i els elements que volem millorar en el nostre surf.

 

També oferirem altres activitats complementàries per la millora de la nostra tècnica, com surfskate i videocorreccions. No cal tenir un nivell mínim de surf, però si algo d’experiència prèvia. Recomanem que abans s’hagi fet un curs d’iniciació a l’escola.

Inscripcions

Terminis

Les inscripcions s’han de realitzar un mes abans de l’inici del viatge i s’haurà d’haver enviat el full d’inscripció i el 25% del pagament del viatge per tal de poder reservar la plaça. Si es realitzés la inscripció més tard, el preu dels vols podrien pujar i no s’assegura que hi hagi plaça pel viatge.

Pagament

Documents a Entregar

El pagament del 25% del cost total del viatge s’haurà de fer a través de transfarència bancària al número de compte següent:

ES25 1465 0100 9517 2471 9815

S’haurà de descarregar, omplir, i enviar-nos el Full d’inscripció i enviar-nos la resta de documents que es demana a continuació. Tota la documentació s’ha d’enviar a agroruralsurf@gmail.com.

1 – Full d’inscripció

Omplir tots els camps i les signatures corresponents, autoritzant així els drets d’imatge. Caldrà marcar quin dels dos viatges us apunteu. Per descarregar l’arxiu clica AQUÍ.

2 – Fotocòpia del DNI

3 – Justificant de pagament

Preus

Descomptes

El preu del viatges és de 395€

 

El preu del viatge per 5 dies inclou: 4 nits d’allotjament amb esmorzar, fins a 8 sessions de surf (amb instructors titulat), assegurança mèdica i de RC, material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…), altres activitats com skate, ruta, ioga.. També el transfer a Fuerteventura fins a la casa i tornada i el transport diari dels 5 dies.

 

En el cas que es faci la reserva del viatge dos mesos abans de l’inici del viatges es farà un 5% de descompte.

 

* no està inclós el cost del vol i el transport fins a l’aeroport de BCN. Recomanem que es compri el vol el més aviat possible.

També et pot interessar

Cursos

Entrenaments

Extraescolars