Surfing

Volem que milloris en el teu surfing per això oferim classes de surf diàries i grabacions en video per tal de poder corregir els teus errors

Amistats

Tots els que assistim en aquests viatges tenim la mateixa il·lusió i ganes de conèixer a gent formidable, que sigui oberta i amb molta ambició.

DESTINS

Ens empapem de la cultura, la sea gastronomia i de la mateixa gent local per tal de gaudir al màxim de tots els destins que oferim

Desconectar

Dies de relax i desconexió de la vida quotidiana. Fem activitats varies a part del surf que ens permetrà aprendre noves disciplines com el ioga i el surfskate. Evadir-nos i sortir de la nostra zona de confort.

Autoconeixament

Són moments per aprendre del que sentim, de què volem i i t’ajuden a entendre el que et pugui estar passant pel cap. Moments per compartir experiències i coneixements.

Destí

CANTÀBRIA – OYAMBRE

Cantàbria és una de les comunitats autònomes amb més spots de surf verges de tota la península. A la platja de Gerra que és on realitzem el viatge pots estar assegut a la taula de surf esperant la onada, i observes les impressionants muntanyes del Parc Nacional de Picos de Europa, que tenen una altitud de més de 2546 m i es troben a tan sols a 30 km de la platja. Aquesta platja és la més consistent de onades de la zona.

El Parc Natural d’Oyambre es troba situat entre Comillas i San Vicente de la Barquera. Destaca per la seva gran varietat natural i paisatgística, on estan representats els diferents ecosistemes propis de la costa càntabra, abruptes penya-segats, formats per una variada vegetació, i una platja llarguísima perfecte per poder agafar onades en dies de fort temporal o per iniciació.

Dates i Transport

Horaris

Setmana Santa: Del 1 al 5 d’abril de 2021 (cancel·lat)

Estiu 1: Del 30 d’agost al 3 de setembre de 2021

 

Del dilluns fins al divendres. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona.

Sortim el dilluns a les 7h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit) amb possible parada a Girona. La tornada serà el divendres entre les 21h i les 22h al mateix punt. (la tornada pot variar en funció del trànsit).

Allotjament

ÀPATS i DIETES

Dormirem a Oyambre a la Surf House Gerra, que és un dels camps que col·labora amb nosaltres. Ens desplaçarem a diferents punts de la zona, per fer les classes de surf. Les habitacions són compartides separades per nois i noies, el menjar és casolà i fan especialitats per a vegetarians o intolerants a algun aliment.Tant en Rubén com la seva dona la Paula són unes bellísimes persones i ens fan sentir com a casa.

 

Els àpats estan inclosos en el viatge i tindrem esmorzar, dinar i sopar excepte el dinar del primer dia i el sopar de l’últim que estarem fent el viatge.

Classes de Surf

VIDEOCORRECCIONS

El surf trip inclou un total de 5 dies de surf, on farem un mínim de 2 sessions al dia si les previsions ens ho permeten. El nostre objectiu és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a disfrutar del surf en les millors condicions.

Tot i així volem que visquem una bonica experiència i es realitzaran diferents activitats relacionades amb el surf com skate o les videocorreccions entre d’altres.

 

L’edat per venir és molt variada, però volem agrupar nens i nenes, d’edats semblants per això proposem una franja entre els 14 i 18 anys.

 

No es demana demostrar un nivell mínim però si que ja hagiu fet alguna vegada surf. Per això recomanem prèviament passar per l’escola a fer un curs d’iniciació.

surf trip cantabria

Inscripcions

Terminis

Les inscripcions s’han de realitzar un mes abans de l’inici del viatge i s’haurà d’haver enviat el full d’inscripció i el 25% del pagament del viatge per tal de poder reservar la plaça. Si es realitzés la inscripció més tard, no s’assegura que hi hagi plaça pel viatge.

Pagament

Documents a Entregar

El pagament del 25% del cost total del viatge s’haurà de fer a través de transfarència bancària al número de compte següent:

ES25 1465 0100 9517 2471 9815

S’haurà de descarregar, omplir, i enviar-nos el Full d’inscripció i enviar-nos la resta de documents que es demana a continuació. Tota la documentació s’ha d’enviar a agroruralsurf@gmail.com.

1 – Full d’inscripció

Omplir tots els camps i les signatures corresponents, autoritzant així els drets d’imatge. Caldrà marcar quin dels dos viatges us apunteu. Per descarregar l’arxiu clica AQUÍ.

2 – Fotocòpia del DNI

3 – Justificant de pagament

4 – Targeta Sanitària

Preus

Descompte

El preu del viatges és de 495€

 

El preu pels 5 dies de surf amb allotjament inclou: Pensió completa de 4 dies, classes de surf (amb instructor titulat 2 sessions al dia), assegurança mèdica i de RC, material per fer totes les activitats (neoprens, taules, skates…), i el transport d’anada i tornada fins al destí i el transport diari dels 5 dies.

Les places són limitades. Aquestes seran assignades segons ordre d’inscripció.

 

En el cas que es faci la reserva del viatge dos mesos abans de l’inici del viatges es farà un 5% de descompte.

Observacions

Important

Cal portar mudes suficients per tots els dies, també caldrà portar roba d’abric (jersei) ja que a la nit allà acostuma a refrescar. També caldrà portar un impermeable ja que pot ploure.

 

Serà molt important que ens notifiqueu qualsevol cosa que necessitem saber com al·lergies, intoleràncies, problemes mèdics…

 

Durant l’anada i tornada s’aconsella que portin menjar per passar el primer dia i diners per comprar-se menjar per la tornada. La durada del transport és de unes 9 hores i si anem parant pot ser que en triguem 10h. Per això caldrà que estiguin ben hidratats i tinguin menjar suficient.

També et pot interessar

Cursos

Entrenaments

Extraescolars