Surfing

Volem que milloris en el teu surfing per això oferim classes de surf diàries i grabacions en video per tal de poder corregir els teus errors

Amistats

Tots els que assistim en aquests viatges tenim la mateixa il·lusió i ganes de conèixer a gent formidable, que sigui oberta i amb molta ambició.

DESTINS

Ens empapem de la cultura, la sea gastronomia i de la mateixa gent local per tal de gaudir al màxim de tots els destins que oferim

Desconectar

Dies de relax i desconexió de la vida quotidiana. Fem activitats varies a part del surf que ens permetrà aprendre noves disciplines com el ioga i el surfskate. Evadir-nos i sortir de la nostra zona de confort.

Autoconeixament

Són moments per aprendre del que sentim, de què volem i i t’ajuden a entendre el que et pugui estar passant pel cap. Moments per compartir experiències i coneixements.

Destí

CANTÀBRIA – OYAMBRE

Cantàbria és una de les comunitats autònomes amb més spots de surf verges de tota la península. A la platja de Gerra que és on realitzem el viatge pots estar assegut a la taula de surf esperant la onada, i observes les impressionants muntanyes del Parc Nacional de Picos de Europa, que tenen una altitud de més de 2546 m i es troben a tan sols a 30 km de la platja. Aquesta platja és la més consistent de onades de la zona.

El Parc Natural d’Oyambre es troba situat entre Comillas i San Vicente de la Barquera. Destaca per la seva gran varietat natural i paisatgística, on estan representats els diferents ecosistemes propis de la costa càntabra, abruptes penya-segats, formats per una variada vegetació, i una platja llarguísima perfecte per poder agafar onades en dies de fort temporal o per iniciació.

Dates i Transport

Horaris

Del 9 al 13 de setembre.

Del dimecres fins al diumenge. El viatge inclou el transport amb furgonetes d’anada i tornada fins a la destinació final i els desplaçaments diaris per la zona. També hi ha l’opció de viatjar amb vehicle propi.

Sortim el dilluns a les 7h del matí de Torroella de Montgrí (Estartit) amb possible parada a Girona. La tornada serà el divendres entre les 21h i les 22h al mateix punt. (la tornada pot variar en funció del trànsit).

Allotjament

ÀPATS i DIETES

Dormirem a Oyambre a la Surf House Gerra, que és un dels camps que col·labora amb nosaltres. Ens desplaçarem a diferents punts de la zona, per fer les classes de surf. Les habitacions són compartides separades per nois i noies, el menjar és casolà i fan especialitats per a vegetarians o intolerants a algun aliment.Tant en Rubén com la seva dona la Paula són unes bellísimes persones i ens fan sentir com a casa.

El preu inclou mitja pensió (esmorzar i dinar).

Classes de Surf

VIDEOCORRECCIONS

El surf trip inclou un total de 5 dies de surf, on farem un mínim de 2 sessions al dia si les previsions ens ho permeten. El nostre objectiu és fer el màxim d’hores possibles a l’aigua, d’aquesta manera aprendrem a disfrutar del surf en les millors condicions.

Per tal de dinamitzar les classes, hi haurà dos nivells a tenir en compte. El nivell d’iniciació, on disposaràs del nostre material, o el nivell de tecnificació, on hi ha l’opció de portar material propi.

No es demana demostrar un nivell mínim, però si que ja hagiu fet alguna vegada surf. Per això recomanem prèviament passar per l’escola a fer un curs d’iniciació.

surf trip cantabria

Inscripcions

Terminis

El termini d’inscripció venç el 4 de setembre.

Pagament

Documents a Entregar

El pagament del 25% del cost total del viatge s’haurà de fer a través de transfarència bancària al número de compte següent:

ES25 1465 0100 9517 2471 9815

S’haurà de descarregar, omplir, i enviar-nos el Full d’inscripció i enviar-nos la resta de documents que es demana a continuació. Tota la documentació s’ha d’enviar a agroruralsurf@gmail.com.

1 – Full d’inscripció

Omplir tots els camps i les signatures corresponents, autoritzant així els drets d’imatge. Caldrà marcar quin dels dos viatges us apunteu i quina opció desitgeu. Per descarregar l’arxiu clica AQUÍ.

2 – Fotocòpia del DNI

3 – Justificant de pagament

Preus

OPCIONS

Tot inclòs: allotjament, transport, classes i material
€465
Sense transport: inclou allotjament, classes i material
€380
Sense material: Inclou allotjament, transport i classes
€360
Només allotjament i classes
€280

Observacions

Important

És important que ens notifiqueu qualsevol cosa que necessitem saber com al·lergies, intoleràncies, problemes mèdics, diètes especials…

 

La durada del transport és de unes 9 hores i si anem parant pot ser que en triguem 10h.

També et pot interessar

Cursos

Entrenaments

Extraescolars