Edat

Surf’nSwim és un programa enfocat als infants d’entre 6 i 8 anys que busquen la manera de fer la transició entre tenir un bon domini de la natació i iniciar-se amb els primers moviments del surf.

Beneficis

Sovint ens equivoquem pedagògicament fent salts massa grans en l’aprenentatge. Saber nadar no significa estar a punt per fer surf al mar obert. Uns objectius adequats ens ajudaran a agafar confiança.

Més enllà

Sortim de la zona de confort, ens enfrontem a les onades, als corrents, aprenem a conviure-hi, a aprofitar-les, a superar-les sigui amb el nostre propi cos o amb l’ajuda flotant d’una taula de surf.

Superació

No sempre és fàcil entrar al mar si no en tenim el costum, si no ens ho prenem com a un repte personal. Superar condicions d’onada, fred o vent són elements d’autosuperació que ajuden molt en el dia a dia.

Varietat

Tots els exercicis es poden fer amb més o menys dificultat i amb més o menys confort. Per això, sempre que puguem serem a la platja practicant en el terreny però tindrem la piscina pels dies més difícils.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els dijous: a les 17.00h (Infants d’entre 6 i 8 anys)

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari, clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + SURF’N’SWIM”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 20€

Preu abonament mensual– 45€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia. Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

L’espai que disposem està situat a només 100m de la Platja de l’Estartit. En un entorn immillorable per la pràctica del surf i altres activitats per dominar el mar en condicions varies.

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars