[layerslider id="4"]

cursos de surf

Realitzem cursos de surf destinats a tots aquells que volen viure un experiència amb el mar.

Agrupem els alumnes segons la seva edat i nivells, nens a partir de 6 anys i adults.

Oferim l’oportunitat de participar de forma activa amb el nostre club tots els caps de setmana durant tot l’any a més de les festes assenyalades com setmana santa, estiu, nadal i tots els ponts de l’any. També aquells que vulguin una classe personalitzada a qualsevol dia de l’any o afegir-se als grups d’adults entre setmana.

Per tal de poder adaptar-nos a les condicions canviants del mar, oferim la possibilitat de comprar uns abonaments de 5 o 10 classes o fer un pagament mensual, trimestral o de temporada.

Es realitzen classes de Surf, Paddle surf i Skate.

cursos de surf

Agrupem els alumnes segons la seva edat i nivells, nens de 6-8-12 o 16 anys i adults.

Oferim l’oportunitat de participar de forma activa amb el nostre club tots els caps de setmana durant tot l’any a més de les festes assenyalades com setmana santa, estiu, nadal i tots els ponts de l’any. També aquells que vulguin una classe personalitzada a qualsevol dia de l’any o afegir-se als grups d’adults entre setmana.

Es realitzen classes de Surf, Paddle surf i Longskate.

baby surfers

surf-babies
de 5 a 7 anys

Aquest grup està destinat a tots aquells nens entre 5 i 8 anys que volen aprendre a fer surf. El seu aprenentatge s’adapta a les característiques del alumne i es realitza amb un entorn adequat per la millora de les diferents habilitats motrius.

1 sessió – 35€

surf kids

surf-kids
de 8 a 14 anys

Nens que tenen entre 9 i 14 anys. És una de les edats que més els ajuda a fer-se grans, aprenen a valorar el medi ambient i creixen com a persones. Ideal per tots aquells nens que tenen disponibilitat els diumenges o fins i tot els dissabtes, setmana santa, estius, nadal i la resta de festes.

1 sessió – 35 €

young surfers

CIMG0510
de 15 a 18 anys

Tots aquells nois i noies que tenen entre 15 i 18 anys que es troben en plena adolescència, necessiten conèixer i descobrir nous móns. La necessitat de fer-se grans a marxes forçades fa que el surf els dongui una altre perspectiva de vida, fent que entre ells es recolzin en les sortides que anem fent durant l’any.

1 sessió – 40€

all surfers

arscamp4
+ de 18 anys

Mai és tard per començar a surfejar, a través de la nostre metodologia on utilizem pautes molt progressives, qualsevol pot aprendre a fer surf. Ens adaptem a les necessitats de cadascú ja sigui caps de setmana o entre setmana, amb grups per nivells i per disponibilitat.

1 sessió – 45€

Iniciació

Tacte
totes les edats

El grup d’iniciació ens permet conèixer el surf i ser autònoms a l’aigua. Oferim la oportunitat de realitzar un total d’unes 10 sessions per tal d’anar agafant soltura i confiança amb el medi.

350 € / 10 sessions

Tecnificació

tecnificacio al surf
totes les edats

Amb el grup de tecnificació et posaràs en forma i milloraràs el teu surf. Realitzaràs videocorreccions, treball específic de rotacions, girs, equilibris, augmentaràs la flexibilitat i la potència en la remada.

Individualitzem cada cas i busquem la millora per cada individu.

Realitzem abonaments mensuals d’un dia o dos per setmana, caps de setmana o entre setmana.

1 dia setm / 80 € / mes

140 € / 2 mesos

Tenim tot el material necessari

Dinamitzem els grups

Utilitzem una metodologia específica i pròpia

Surf TRIPS

Destinacions properes per aquells que disposen de pocs dies, llocs paradisíacs per els que busquen gaudir del millor viatge i onades perfectes per els amants del surf.

Surf TRIPS

L’adaptabilitat és un dels nostres punts forts i és per això que hem estat treballant per oferir als nostres alumnes el que molts estaven buscant, viatges a mesura per buscar l’excel·lència en les onades. Conèixer la cultura de cada un dels indrets i aprendre amb les millors condicions, és el que ens empeny a organitzar els millors surftrips del mercat. Destinacions properes per aquells que disposen de pocs dies, llocs paradisíacs per els que busquen gaudir del millor viatge i onades perfectes per els amants del surf.

Tot això sempre acompanyats amb els nostres instructors que amb col·laboracions amb altres apassionats del mar ofereixen la oportunitat de viure en primera persona la vida que envolta el surf.

Viatgem en busca de les millors condicions

T’ensenyem a interpretar mapes

Previsions

La interpretació dels mapes és una tasca senzilla que tothom pot aconseguir amb certa facilitat. Tansols hem de tenir un parell de referències, saber en llegir la línia de la costa i conèixer quines són les direccions óptimes per tenir bones condicions.

Us facilitem una taula que ens descriu el tamany de les onades, el vent i en quin moment del dia serà millor.

Per tal de veure en directe com està el mar tenim les següents càmeres web.

Captura de pantalla 2017-01-17 a les 9.58.19
Captura de pantalla 2017-01-17 a les 9.58.25
Costa Brava