Sessions

Estructurem el mes en dues sessions pràctiques de surf, una sessió teòrica i una sessió complementària on farem primers auxilis, rescat aquàtic, meteorologia, entrenaments, etc.

Comunitat

Compartim emocions, compartim valor, compartim idees, compartim aprenentatge, compartim coneixement. Una comunitat de gent d’àrees molt diverses que s’ajunta per fer-se gran amb el surf.

Tecnificació

És cert que aprenem a surfejar passant hores i hores a l’aigua però, si tenim una base, si tenim unes referències, un coneixement previ i uns consells, l’aprenentatge es converteix en exponencial.

Llaços

Agro Rural Surf fa molt temps que és el punt de trobada de gent que té interessos similars, el lloc d’on han sorgit grans amistats que han acabat amb excursions o inclús Surf Trips.

Target

Surf Community va enfocat a tothom a qui li interessa de veritat el món del surf i tot el que hi té a veure. Gent amb ganes d’aprendre del mar, amb ganes d’aprendre del temps, del vent i fins i tot del seu propi cos.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els diumenges: a les 10.00h (a partir de 15 anys).

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari de google, clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + SURF COMMUNITY”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu abonament mensual– 60€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

L’espai que disposem està equipat amb una aula per fer les sessions teòriques i un espai obert on fer entrenaments funcionals específics. El local es troba a només 100 metres de la platja on es faran les activitats de l’exterior.

Espai: ARS

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars