Edat

Les extraescolars de Surf van enfocades a tothom qui vulgui millorar les seves habilitats en el surf. Des de 8 fins a 17 anys tothom hi és benvingut.

Objectius

En infants que ja tenen una base i s’han iniciat alguna vegada en el surf, busquem la tecnificació dels primers moviments, la millora i el desenvolupament de la tècnica.

Adaptació

Vivint en unes condicions canviants i irregulars en onades com és el Mediterrani, hem d’aprendre a adaptar-nos. El surf no és només aixecar-se sobre la taula sinó que té molts més elements per practicar.

Passió

Volem transmetre la nostra motivació i el nostre amor cap a aquest esport. No només anirem a l’aigua sinó que treballarem tot el món que envolta el surf, des de sessions teòriques, classes de skate, etc.

Valors

Calma, serenor, respecte, companyerisme, motivació col·lectiva, auto-superació i molts altres valors que s’aprenen inevitablement quan fem surf, un dels esports amb els valors més sans que es troben.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els dissabtes: de les 11.00h a les 12.30h (De 8 a 17 anys).

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari, clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + SURF ACADEMY”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 20€

Preu abonament mensual– 45€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

L’espai que disposem està situat a només 100m de la Platja de l’Estartit. En un entorn immillorable per la pràctica del surf i el paddle surf.

Espai: ARS

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars