Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants des de 6 fins a 15 anys que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Fer entrar als infants al món del skate. Entendre la filosofia, els processos, el mètode d’aprenentatge i crear un grup cohesionat on s’animin col·lectivament per assolir objectius individuals.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot en utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyerisme, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els dimarts: a les 17.30h (edat de 6 a 15 anys).

 

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + SKATE EXTRAESCOLAR”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 15€

Preu abonament mensual– 35€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

Ens trobarem al local de l’escola. Un cop allà en funció dels objectius de cada sessió tindrem a la nostra disposició el bowl de fusta que hi tenim a dins, l’esplanada de formigó o l’skatepark públic de l’Estartit, que es troba a només 80m del local.

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars