Edat

Proposem extraescolars de Skate per infants a partir de 8 anys que ja tinguin les Habilitats Motrius Bàsiques consolidades i que busquin nous reptes per aconseguir amb el seu cos.

Objectius

Fer entrar als infants al món del skate. Entendre la filosofia, els processos, el mètode d’aprenentatge i crear un grup cohesionat on s’animin col·lectivament per assolir objectius individuals.

Adaptació

El skateboarding es basa sobretot a utilitzar un mitjà per aprofitar els obstacles que ens trobem a davant per fer nous moviments i acrobàcies. Això fa que sigui un esport d’adaptació constant al medi.

Passió

Els nostres monitors, skateboarders de tota la vida, busquen transmetre la seva passió, la seva motivació i el seu amor cap a aquest esport a les noves generacions que han d’omplir els skateparks i les skateplazas.

Valors

Una combinació complexa entre esport individual i esport col·lectiu fa que el món de skateboard estigui ple de companyonia, motivació, respecte, ànims i molta, molta empatia.

Dates

Horaris

Durant tot el mes fins a finals de juny en calendari escolar.

Els dilluns de 17h a 18.15h

 

(En el cas el grup s’ompli la preferència serà per ordre d’inscripció)

(En el cas que no s’arribi a un mínim d’inscripcions, s’anul·laria l’activitat)

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, haureu de llegir i acceptar que esteu assabentats de la situació de pandèmia generada per la Covid-19.

 

Preus

Descomptes

La quota serà mensual però es podrà optar per fer sessions soltes.

* Tots els que viviu a Camallera, Saus i Llampàies des de l’ajuntament i del consell comarcal, subvencionaran una part de l’activitat.

 

  • Preu d’una sessió puntual– 15€ (10€ si sou de Camallera, Saus o Llampàies)
  • Preu abonament mensual– 39€ (25€ si sou de Camallera, Saus o Llampàies)

 

El cobrament es realitzarà a principis de mes. En cas de voler-se donar de baixa s’haurà d’avisar amb un mes d’antel·lació. Degut a la incertesa que estem vivint amb el covid. En cas d’haver d’anul·lar alguna de les sessions aquestes mirariem de recuperar-les en altres mesos.

 

En el cas que un nen o nena no assisteixi en alguna de les sessions aquesta es comptabilitzarà com a feta i no es podrà retornar part dels diners.

 

(aquí inclou assegurança i instructor).

Espai

CAMALLERA

Ens trobarem a davant del skatepark de Camallera. Un cop allà en funció dels objectius de cada sessió podrem desplaçar-nos fins a la plaça del poble en cas que necessitem més espai per patinar.

En el cas que tinguessim un volum de participants elevat realitzariem les sessions al pati de l’escola de Camallera.

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars