STAND UP PADDLE

Tenim les millors opcions per a tu

STAND UP PADDLE

Tenim les millors opcions per a tu

SUP – Escola

Amb Stand up Paddle Surf tenim la sensació d’estar caminant per sobre el mar. A més, el nostre cos i la nostra ment estan treballant constantment aportant-nos beneficis a la nostra salut. La gran passió pel surf ens obliga a adaptar-nos al medi que tenim i és per això que amb el paddle surf ens iniciem al surf de la manera més ràpida possible.

L’escola agroruralsup està especialitzada en l’aprenentatge d’aquest esport sent un dels pioners en el nostre territori. Especialitzats en les diverses disciplines de sup oferim la possibilitat de participar en les múltiples activitats que organitzem.

CURSOS INICIACIÓ
sant feliu sup

Cursos destinats a tots aquells que no hagin provat mai el SUP. S’aprenen les tècniques bàsiques del paddle surf per ser autònoms a l’aigua.

a partir de 35€

PERFECCIONAMENT

Al nostre centre d’alt rendiment en Paddle surf hi trobaràs tot el que necessites per posar-te a punt, millorar la teva condició física i optimitza la remada per surfejar amb onades o per a fer llargues distàncies

Hem desenvolupat una metodologia única amb exercicis totalment funcionals i específics del paddle surf per tal de millorar les teves qualitats físiques i tècniques amb una planificació i seguiment durant tota la temporada.

Utilitzem les videocorreccions, amb els diferents testos físics i un treball molt acurat a l’aigua en un entorn inmillorable. A més assessorem, i gestionem totes les inscripcions al circuit català de SUP race i al campionat de catalunya de SUP wave

80€ al mes dos dies setmana

45€ al mes un dia la setmana

TRAVESSES

Envoltats dels meravellosos paisatges i aigües de gran qualitat que ens ofereix la Costa Brava, oferim rutes i sortides adaptades a tots els nivells i gustos. Si és la primera vegada que es practica el SUP, l’instructor oferirà una petita classe d’iniciació abans de començar la ruta.
En el cas que es tingui un cert nivell, durant el transcurs de la sortida es treballarà la tècnica de remada de la mà d’instructors especialitzats en alt rendiment de paddlesurf de competició.
Les rutes amb paddlesurf ens permetran descobrir caletes i racons de la Costa Brava des d’una perspectiva totalment diferent.

illes medes

travessa sup illes medes

Aníma’t a realitzar una travessa a les Illes Medes a on trobaràs un paisatge fantàstic rodejat de peixos i ocells amb la opció de donar-nos un bany amb envoltat de la fauna marina.

a partir de 45€

nivell mig

3 h

el Molinet

El molinet

Ideal Per aquells que volen viure la seva primera experiència amb el SUP en un entorn perfecte per fer snorkel i reposar una miqueta a la caleta del costat del molinet.

a partir de 35€

nivell mig

2 h

Ca la Montgó

travessa en sup estartit-escala

Per tots els amants del mar i del SuP oferim la possibilitat de gaudir d’una excursió fins a Ca la mongó. Es realitzarà un parada on reposarem forces amb un entrepà, fruita i aigua a cala pedrosa després de passar per la foradada.

a partir de 59€

nivell Alt

4 h

Cap sa Sal

supgrups7

Sortides de Sa Riera al Cap sa Sal. Excursió perfecte per explorar els altres indrets de la costa. Sortida amb furgoneta fins a Sa riera i tornada a l’Estartit.

a partir de 42€

nivell baix

2,5 h
SUP IOGA
sup-yoga-estartit

A tothom qui li apassiona la vida sana i el benestar practica esports sans com el ioga, múltiples beneficis que ens ajuda a millorar en el cos i ment. El Sup Ioga busca treballar aquells elements com els sons, les vibracions del mar i en definitiva el balanç i la conexió entre la ment i el mar.

a partir de 35€

LLOGUERS
sup estartit

Si el que vols és poder gaudir del paddle en bona companyia, fer sortides a on vulguis, i passar-te matins de somni fent snorkel a les illes medes o simplement tenir una excusa per conèixer gent que fa el mateix que vosaltres.

Tenim un producte perfecte per a tu.

a partir de 30€

Forma part del Club

Durant els 12 mesos ser soci de l’escola té els seus beneficis. Tindràs descomptes en tots els nostres productes tant d’activitats com en productes materials que puguis necessitar. Cada any de Gener a Desembre tindràs la possibilitat de tenir una assegurança de RC i d’accidents a més de tenir la llicènica federativa. Podràs guardar el teu material i utilitzar el de l’escola. Podràs fer ús de la sala d’entrenament, l’skatepark, el rocòdrom, l’aula i la zona de menjador, juntament amb les dutxes. També durant l’època d’estiu podràs utilitzar la instal·lació de Maspinell, fent ús del material i l’espai juntament amb la zona de boies.

SOCI - BASIC

50€ any

TOT L'ANY

Opció a fer Quota mensual

Descomptes en la compra de material

Assegurança federativa

SOCI - ACTIU

60€ al mes

TOT L'ANY

Ús de les instal·lacions

Descomptes en la compra de material

Activitats especials per a socis

Lloguer de material gatuït

SOCI - ESTIU

150€ al mes

Juliol i Agost

DTO amb els nostres productes

Magatzem Material i ús instal·lacions

Lloguer de material gratuït

DEIXA'T SEDUIR

COSTA BRAVA

per la