Viatjar i surfejar agrada a molts i a partir de 14 anys ja ho podeu fer amb nosaltres.

Moltes vegades pensem que per fer surf hem de marxar a un lloc molt llunyà, no ens adonem que a pocs km d’aquí podem trobar llocs i platges perfecte per seguir aprenent en dies que no tenim onades al mediterrani. Si ve és veritat que hi ha llocs que tenim més sovint onades que al mediterrani, utilitzem aquests destins per seguir treballant els continguts que des de l’escola ensenyem als nostres alumnes, per això anem a destins on ens és possible seguir transmatent els nostres valors com a escola.

Quins destins oferim?

Els destins que hem escollit són llocs que tenen una facilitat a nivell logístic, els instructors de l’escola poden donar les classes, cosa important per mantenir la nostra metodologia i sobretot són destins que ens aporten el que necessitem i que no tenim al mediterrani. A més són perfectes per tenir varietat per als diferents alumnes de l’escola, durant tot l’any, viatjant amb avió o amb furgonetes, per adults o joves i llocs més tècnics o més per prinicipiants.

Fuerteventura

A fuerteventura, la temperatura i les bones onades fan d’aquest destí un dels més esperats. Aprofitem d’anar-hi durant l’època hivernal quan és temporada baixa d’onades al mediterrani. Viatgem amb avió del divendres al dimarts.

del 3 al 7 de desembre de 2021

del 19 al 23 de febrer de 2021 (cancel·lat)

Cantàbria

Un trip preparat perquè tothom es senti còmode i aprengui a conviure en un lloc diferent, aprengui a fer surf i evolucioni com a persona.

del 1 al 5 d’abril de 2021 (cancel·lat)

KIDS – del 30 d’agost al 3 de setembre de 2021

ADULTS – del 9 al 13 de setembre de 2021

Potser també t’interessa?

Escola

Cursos

Entrenaments