El paddle surf, un esport per a tothom a la Costa Brava

El paddle surf a l’Estartit ja és una realitat. El Stand Up Paddle surf és una modalitat del surf que ens permet fer activitat física de forma divertida i destinada a tots els públics. Degut a la seva forma la taula de paddle surf ens permet fer SUP-IOGA, practicar ioga a sobre la taula mar endins, anar d’excursió fins a les illes Medes, o bé agafar onades petites que trenca’n a la sorra. El paddle surf ens apropa al mar i ens ajuda a entendre’l des de una prespectiva diferent. Tothom ho pot practicar, els més petits jugaran i saltaran i els més grans passejaran o aniran a entrenar.

Fés Paddle Surf tot l’any a l’Estartit

Durant tot l’any és ideal poder fer paddle surf, ja sigui fent els nostres cursos o realitzant travesses fins les illes Medes. Durant l’estiu tenim més facilitat per llogar material a peu de platja, i realitzar altres tipus d’activitats.

Cursos

Amb els cursos de Paddle Surf a l’Estartit aprendrem totes les nocions bàsiques a través de jocs. Farem exercicis creatius i divertits que ens ajudaran a entendre el moviment que fa la taula i aprendrem a dominar-la.

MÍNIM 2 PERSONES

35€ PER PERSONA

Grups

Realitzem festes d’aniversari, despedides de solter/a, trobades d’empresa, Team Buildings, activitats per escoles… Qualsevol motiu és bo per fer una activitat al mar amb el paddle surf.

MÍNIM 5 PERSONES

30€ PER PERSONA

Excursions

Excursions amb Paddle Surf a les Illes Medes. Es requereix un nivell mínim mig per tal de poder garantir l’arribada. Pro donarem les eines bàsiques de seguretat i ens banyarem amb aigües cristalines mentres visualitzem la fauna marina.

MÍNIM 2 PERSONES

39€ PER PERSONA

Què oferim durant l’estiu a Mas Pinell

Durant l’estiu, ja que disposem d’una zona ubicada a la platja de maspinell oferim diferents activitats que encaixaran a les necessitats dels nostres usuaris. Cada dia s’ofereixen lloguers o cursos i de forma puntual, els caps de setmana i dies d’onades, oferim altres productes.

Lloguer

Creiem molt amb la formació però també en què la gent ha de practicar, per això oferim 1h de lloguer a tots aquells que ja sapiguem que dominen i son autònoms amb el paddle surf.

15€ PER PERSONA

Sup Experience

Es tracte d’un producte ideal per els que ja han provat abans el paddle surf i volen obtenir unes nocions bàsiques durant 15′ i que voldran seguir remant 45′ en format lloguer.

25€ PER PERSONA

Curs Sup 1h

Curs complet de 45′ de classe i 15′ lliure per seguir practicant. Ideal per els que comencen i per els que vulguin realment endinsar-se d’una manera més real al paddle surf.

35€ PER PERSONA

Sup & Yoga

Relaxa’t i fes Ioga d’una manera diferent. Fer-ho a sobre d’una taula de paddle surf, farà que la sessió sigui divertida, i podràs sentir allò que des d’una aula no pots arribar a sentir.

35€ PER PERSONA

Sup Onades

Si el que voleu és tecnificar amb el paddle surf oferim cursos de paddle surf amb onades. Sempre que tinguem onades podem oferir aquesta modalitat.

45€ PER PERSONA

Sup Lluna Plena

Una vegada al mes oferim la oportunitat de fer una sortida al mar amb la lluna plena i fer una trobada conjunta amb tots els que ens apassiona aquest esport.

25€ PER PERSONA

També et pot interessar

Viatges

Surf

Camps