El paddle surf un esport per a tothom

El paddle surf és una modalitat del surf que ens permet fer activitat física i de forma divertida destinat a tots els públics. La seva taula gran inflable per aprendre o fer ioga a sobre, taules més rígides per fer excursions i de diferents formes per fer surf o per remar en llargues distàncies. El paddle surf ens apropa al mar i ens ajuda a entendre’l des de una prespectiva diferent. Tothom ho pot practicar, els més petits jugaran i saltaran i els més grans passejaran o aniran a entrenar.

Què oferim durant tot l’any?

Durant tot l’any és ideal poder fer paddle surf, ja siguin els cursos o travesses. Durant l’estiu tenim més facilitat de fer-ho i us proposem les diferents opcions.

Cursos de Sup

Durant 2 hores aprendrem totes les nocions bàsiques del paddle surf a través de jocs. Farem exercicis creatius i divertits que ens ajudaran a entendre el moviment que fa la taula i aprendrem a dominar-la. Mínim dues persones per poder fer el curs. No es requereix cap nivell previ a l’activitat

MÍNIM 2 PERSONES

45€ PER PERSONA

per a Grups

Festes d’aniversari, despedides de solter/a, trobades d’empresa, activitats per escoles… Qualsevol motiu és bo per fer una activitat al mar amb el paddle surf. Durant 2 hores fem activitats lúdiques que diverteixen a tothom. No es requereix cap nivell previ a l’activitat, només ganes de passar-s’ho bé.

MÍNIM 5 PERSONES

30€ PER PERSONA

Illes Medes

A la reserva natural de les illes medes tansols si pot arribar en vaixell o paddle surf, es requereix però un nivell mínim mig o alt per tal de poder garantir l’arribada i poder gaudir de l’entorn. L’excursió dura entra unes 2-3 hores i ens banyarem amb aigües cristalines mentre visualitzem la fauna marina.

MÍNIM 2 PERSONES

49€ PER PERSONA

Què oferim durant l’estiu a Maspinell

Durant l’estiu, ja que disposem d’una zona ubicada a la platja de maspinell oferim diferents activitats que encaixaran a les necessitats dels nostres usuaris. Cada dia s’ofereixen lloguers o cursos i de forma puntual, els caps de setmana i dies d’onades, oferim altres productes.

Lloguer Sup

Creiem molt amb la formació però també en què la gent ha de practicar, per això oferim 1h de lloguer a tots aquells que ja sapiguem que dominen i son autònoms amb el paddle surf.

15€ PER PERSONA

Sup Experience

Es tracte d’un producte ideal per els que ja han provat abans el paddle surf i volen obtenir unes nocions bàsiques durant 15′ i que voldran seguir remant 45′ en format lloguer.

25€ PER PERSONA

Curs Sup 1h

Curs complet de 45′ de classe i 15′ lliure per seguir practicant. Ideal per els que comencen i per els que vulguin realment endinsar-se d’una manera més real al paddle surf.

35€ PER PERSONA

Sup & Yoga

Relaxa’t i fes esport d’una manera diferent. Fer Ioga a sobre d’una taula de paddle surf, farà que la sessió sigui divertida, més complex però a la vegada podràs sentir allò que des d’una aula no pots arribar a sentir.

35€ PER PERSONA

Sup Onades

Si el que voleu és tecnificar amb el paddle surf oferim cursos de paddle surf amb onades. Sempre que tinguem onades podem oferir aquesta modalitat.

45€ PER PERSONA

Sup Lluna Plena

Una vegada al mes oferim la oportunitat de fer una sortida al mar amb la lluna plena i fer una trobada conjunta amb tots els que ens apassiona aquest esport.

25€ PER PERSONA

Potser també t’interessa

Viatges

Surf

Camps