Benvinguts a l’escola de surf de l’Empordà

Ens situem dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, un entorn magnífic amb molta diversitat de paisatges, de flora i de fauna. A la platja de l’Estartit neix un projecte integrador amb la voluntat de difondre un estil de vida envoltada al mar.

 

Des d’Agroruralsurf tenim un ventall de possibilitats perquè grans i petits puguin gaudir del mar des d’una prespectiva diferent al que s’ha viscut fins a dia d’avui. D’una manera totalment inclusiva, l’escola vol donar a tothom la oportunitat de compartir amb altres persones, i poder conviure en harmonia amb l’entorn, aprendre del que el mar ens ofereix els 365 dies de l’any.

Què fem durant la Low Season?

Durant la temporada escolar del 15 de setembre al 15 de Juny oferim el 80% de les activitats de tot l’any. Des de activitats per les escoles on aprenen a nedar amb nosaltres, extraescolars per a nens i nenes de les escoles del municipi fent skate i surf, però el que realment ens apassiona d’aquesta època és que la platja éstà totalment buida ideal per fer els cursos de surf durant els caps de setmana.

Durant les èpoques de més fred oferim viatges tant per adults com per a nens i a les festes escolars com el Nadal i setmana santa oferim casals per a tots els infants. L’escola segueix en marxa i dies amb sol entre setmana els socis del club poden sortir a remar fins a les illes medes o bé posar-se en forma a l’escola amb els entrenaments que oferim.

Cursos de Surf

Per a totes les edats i nivells

Viatja

a Fuerteventura, Cantàbria o País Vasc

Esdeveniments

Spring fest, CB Skate fest, Sup Event, Surf contest.

Entrena

amb pilates, natació al mar o carver

L’escola

On i qui som

Extraescolars

de surf, skate i Natació

Camps

Nadal, setman santa i estiu