Benvinguts a l’escola de surf de l’Empordà

Ens situem dins del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, un entorn magnífic amb molta diversitat de paisatges, de flora i de fauna. A la platja de l’Estartit neix un projecte integrador amb la voluntat de difondre un estil de vida envoltada al mar.

 

Des d’Agroruralsurf tenim un ventall de possibilitats perquè grans i petits puguin gaudir del mar des d’una prespectiva diferent al que s’ha viscut fins a dia d’avui. D’una manera totalment inclusiva, l’escola vol donar a tothom la oportunitat de compartir amb altres persones, i poder conviure en harmonia amb l’entorn, aprendre del que el mar ens ofereix els 365 dies de l’any.

Què fem durant la High Season?

Durant la temporada alta que va del 15 de juny al 15 de setembre, quan coincideix amb les vacances escolars, aprofitem el final de la primavera, tot l’estiu i l’inici de la tardor per oferir diferents activitats per a tothom. Grans i petits podran practicar esport, gaudir del mar i fer-ho amb la millor companyia. A l’Estartit oferim Camps per als nens i sortides amb paddle surf a les illes medes per a tots els adults.

Durant aquesta època que la temperatura de l’aigua és molt bona, oferim cursos de surf, de paddle surf i de windsurf al agrorurasurf Beach House que es troba situada a la platja de maspinell, entre els aigüamolls de dins del Parc natural.

Camps

Tot l’Estiu

Viatges

A cantàbria i altres destinacions

Surf

Cursos, lloguers, bonos, grups…

Paddle surf

Cursos, lloguers, bonos, grups…

Windsurf

Cursos

Grups

Festes d’aniversari, comiats…

Esdeveniments

Sortides amb paddle,

L’escola

On i qui som