Kids swim

Oferim als nadons entre 6 i 36 mesos la possibilitat de beneficiar-se del poder del món aquàtic. Molts estudis ens demostren que l’aigua aporta una millora en el desenvolupament psicomotor, enforteix el sistema cardiorespiratori i augmenta el coeficient intel·lectual.

Tots els dimecres

de 17.30 a 18h

119€ trimestre

Skate

Utilitzem el skateboard com a mètode per anar més enllà. Ens ajuda a millorar l’equilibri, i a ser conscients del canvi de pes que ens permetrà realitzar moviments poc usuals. L’adaptació a un medi que altera la nostra manera habitual de reaccionar i de posicionar-nos.

Cada dimarts

de 16 a 17.30h i de 17.30 a 19h

45€ al mes

Surf

Ens iniciem a les diferents tècniques bàsiques del surf, perfeccionem i desenvolupem les habilitats dintre dels potencials de cadascú, des d’aconseguir posar-se dret a la taula per surfejar l’onada fins a ser capaços d’observar l’entorn, respectar-lo i entendre el seu constant moviment.

Cada dimarts

de 16 a 17.30h i de 17.30 a 19h

45€ al mes

Baby swim

Utilitzem una metodologia educativa i d’experimentació, on linfant descobreix tots els continguts d’aprenentatge mitjançant jocs i elements que són atractius per a ell. Donem continuïtat als cursos de nadons i així puguin seguir beneficiant-se del que aporta el medi aquàtic en un ambient controlat.

Tots els dimarts

de 17.30 a 18.15h

45€ al mes

Skate Academy

A partir d’un grup més experimentat ajudarem a perfeccionar la tècnica de l’skate mitjançant exercicis d’equilibri, així com aprenent nous trucs.

També volem que l’alumne aprengui a moure’s lliurement per un skatepark utilitzant les diferents transicions que hi ha.

Tots els diumenges

de 11 a 13h

35€ al mes

Surf Academy

Surf academy

Volem que els nens puguin disfrutar del surf durant tot l’any. Per això fem un grup on juntament amb els de skate academy faran surf sempre que les condicions ho permetin, perfeccionarem la tècnica perquè ens poguem desenvolupar en qualsevol condició.

Tots els diumenges

de 11 a 13h

60€ al mes

Com ho fem tot possible?

Treballem de forma cooperativa

Individualitzem cada contingut

Respectem el ritme evolutiu de cada infant

Utilitzem una metodologia experimentativa

Planifiquem continguts d’aprenentatge

Ens apassiona el que fem i així ho trasmetem

Potser també t’interessa

Casals

Cursos

L’escola