Què és el surf per a nosaltres

Encara que d’allò s’alimenti, el surf no és només quelcom que succeeix a les onades, ni tan sols al mar. El surf és entendre la naturalesa, saber-la esperar, comprendre el seu constant moviment i per descomptat, aprendre a gaudir-la. Un esport que va més enllà de l’esport, sobretot quan el busquem en un lloc on aparentment no hi ha onades, i on amb tota probabilitat en llevar-nos veurem qualsevol cosa menys aigua de mar.

El nostre principi es basa en l’experimentació amb el mar, volem que la gent aprengui del mar, el conegui i així pugui gaudir-lo tot lliscant sobre ell.

Un projecte, molta gent

Formem un equip compacte, tothom opina i crea, l’alegria i la professionalitat són el motor d’un engranatge creat per ajudar als altres. Apassionats de l’esport i de la nostra feina aprenem a gaudir de la vida tal i com és, ens esforcem cada dia per afrontar nous reptes i per aconseguir els objectius que ens hem anat marcant. Uns reptes que venen per les necessitats d’un entorn que demana a crits ser renovat.

tito-servitja

Tito Servitja

Fundador de l'Escola
Salvi-Roura

Salvi Roura

Coordinador dels casals
_MG_8998

Clara Soto

Tècnica de comunicació
ars_team_square_2ndsesh-14

Denise Graus

Dissenyadora
Alba Estela

Alba Estela

Fotògrafa
Alba-Pla

Alba Pla

Instructora de Psicomotricitat
Raquel-Elizalde

Raquel Elizalde

Instructora de Pilates
Paula-parella

Paula Parella

Instructora de Surf i Natació
ars_team_square_2ndsesh-20

Albert Alcaide

Instructor de skate
ars_team_square_2ndsesh-16

Gerard Giménez

Instructor de surf i skate
ars_team_square_2ndsesh-10

Ian Bonte

Instructor de surf
ars_team_square_2ndsesh-6

Noureddin Azza

Instructor de skate

Les intal·lacions

Les instal·lacions estan dissenyades per poder gaudir de diferents activitats al mateix moment, dutxes, skate area, gimnàs, aula, botiga… A més disposem d’un entorn immillorable per la pràctica del surf, paddle surf i skate, a només 100m de la Platja de l’Estartit. Durant l’estiu disposem d’una caseta a la mateixa Platja de la Fonollera a Mas pinell. Allà hi tenim tot el material necessari per a fer qualsevol de les nostres activitats.

On ens trobareu durant tot l’any?

Els 365 dies de l’any estem a l’Estartit, en concret darrere de La Pineda; entre el Port i Els Griells. Aquesta localització té l’atmosfera ideal per a la pràctica de l’esport durant tot l’any. Un entorn inigualable que ofereix una àmplia varietat d’opcions per a tots aquells que busqueu practicar esports aquàtics i terrestres, al mateix temps que voleu interactuar amb el mar i la natura.

Beach House a Mas Pinell

Durant els mesos d’estiu del 15 de Juny al 15 de Setembre també ens trobareu a la Platja a Mas Pinell. Situada dins del Parc Natural, aquesta platja és una de les més extenses i verges de l’Empordà i, a més a més, es permet que hi portius el teu animal de companyia. Allà és on tenim la nostra Beach House amb una zona de surf reservada per nosaltres, on es pot practicar aquest esport amb total garantia.

L’escola la trobareu oberta de 9h a 18h cada dia.

Potser també t’interessa

Extraescolars

Cursos de surf

Camps