Tonificació del core

Exercicis dinàmics, estàtics, estiraments, des de terra, drets, asseguts i de moltes altres maneres, però totes amb un únic objectiu: estar preparats pel dia a dia.

Tots els dimecres

de 19 a 20h

35€ al mes

Surf trainning

Tan important és ser hàbil i practicar la tècnica de les activitats com estar a punt per fer-les, sentir-se en forme i còmode amb un mateix, relaxar-se i tonificar el cos.

Cada dimarts i dijous

de 19:30 a 21h

60€ al mes

Surfeja l'asfalt

Utilitzem els surf-skates per treballar l’equilibri, millorar la tècnica i corregir els errors que fem a l’aigua. Quan no tenim onades és la millora manera de seguir progressant.

Tots els diumenges

de 11 a 13h

35€ al mes

Illes Medes

Quan surt el sol o quan aquest cau, el mar es torna una bassa d’oli, ideal per sortir a remar amb el paddle surf fins les illes Medes. Durant la temporada baixa té molt d’atractiu.

Caps de setmana

a concretar

a partir de 25€

Aigües Obertes

A través de jocs, exercicis, lectura de les condicions del mar i millora de les reaccions, aprendrem a sentir-nos més còmodes dins de l’aigua i a adaptar-nos allò que la natura ens ofereix.

Tots els dissabtes

de 10 a 11.30h

35€ al mes

Surf and Ioga

El ioga ens proporciona control i consciència del moviment de totes les parts del nostre cos. Ens ajuda a millorar la flexibilitat i a respirar de forma correcte.

Caps de setmana puntuals

a concretar

15€ la sessió

Vols apuntar-te de forma puntual?

Som molts els que no disposem de tot el temps per poder venir a totes les sessions i és per això que us oferim un bono de 10 sessions per les activitats que oferim a l’escola. Utilitza’l en qualsevol activitat de les que oferim.

10 sessions

120€

Potser també t’interessa

Kids

Surf

Club