Fer esport és salut

Sovint volem entrenar quan ens adonem que ens falta força per ser millors en un esport, o que volem fer cardio perquè ens hem passat en l’alimentació durant les vacances de nadal. Aquests son petits motius que no ens serveixen si el que volem és mantenir una vida saludable. Fer esport és salut, i tenir salut ens ajuda aconseguir el benestar que necessitem per estar contents, feliços i positius per fer front el dia a dia.

Treballem la flexibilitat i la tonificació del cos a través de la consciènica corporal. Millorem la coordinació tot estimulant el sistema nerviós amb exercicis d’equilibri. Utilitzem material divertit com el surf-skate o el paddle surf per treballar la tècnia i sortim a nedar a mar obert per sentir-nos més vius que mai.

Pilates

Exercicis dinàmics, estàtics, estiraments, des de terra, drets, asseguts i de moltes altres maneres, però totes amb un únic objectiu: estar preparats pel dia a dia.

Cada dimecres

de 19 a 20h

35€ al mes

Entrenament

Tan important és ser hàbil i practicar la tècnica del surf amb activitats complementàries,com estar a punt per fer-les, sentir-se en forma i còmode amb un mateix i tonifacar el cos

Cada dimarts i dijous

de 19:30 a 21h

60€ al mes

Surf – skate

Utilitzem el surf-skate per treballar l’equilibri, millorar la tècnica i corregir els errors que fem a l’aigua. Quan no tenim onades és la millor manera de seguir progressant.

Cada diumenge

de 11 a 13h

35€ al mes

Paddle surf

Tant a la sortida com a la posta de sol, el mar es torna una bassa d’oli, condicions ideals per sortir a remar amb el Paddle Surf fins a les Illes Medes. Durant la temporada baixa té molt d’atractiu.

Caps de setmana

Subjecte a la mateorologia

a partir de 25€

Natació

A través de jocs, exercicis, lectura de les condicions del mar i millora de les reaccions, aprendreu a sentir-vos més còmodes dins de l’aigua i a adaptar-vos a qualsevol cosa que la natura ens ofereix.

Cada dissabte

de 10 a 11.30h

35€ al mes

Ioga

El ioga ens proporciona control i consciència del moviment de totes les parts del nostre cos. Ens ajuda a millorar la flexibilitat i a respirar de forma correctament.

Caps de setmana puntuals

a concretar

15€ la sessió

Vols apuntar-te puntualment?

Sou molts els que no disposeu de tot el temps per poder venir a totes les sessions i és per això que us oferim un bono de 10 sessions per les activitats que oferim a l’escola. Utilitza’l en qualsevol activitat de les que oferim.

10 sessions

120€

També et pot interessar

Extraescolars

Cursos de surf

Viatges