Vols aprendre a fer surf?

Realitzem cursos de surf per a totes aquelles persones -adults o nens- que vulguin iniciar-se en aquest esport o tinguin experiència prèvia. Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge i la motivació dels alumnes, dinamitzem els cursos segons el nivell, els objectius i l’edat. Tenint en compte que el surf és un esport que és pràctica en el medi aquàtic, les hores i els dies es determinaran en funció de les condicions meteorològiques i les condicions del mar.

Emprem una metodologia basada en els processos naturals de l’aprenentatge, on la intervenció per part del monitor es limita a acompanyar, aconsellar i guiar a l’alumne en el procés.

Com et pots apuntar?

Per entrar a l’aigua amb Agro Rural Surf cal que reservis la teva plaça al més aviat possible, per tal que et guardem un lloc. Ho pots fer mitjançant una trucada o enviant un Whatsapp al número que hi ha a continuació, d’aquesta manera estarem en contacte per avisar-te del pròxim curs de surf.

(+34) 649416561

Informa’t

Com aquest esport depèn del temps i de les condicions del mar, et recomanem que abans de fer la reserva miris la previsió meteorològica que et facilitem a continuació.

Quines opcions t’oferim

Bateig

Si el que vols és viure una bonica experiència amb el surf, t’oferim la opció més fàcil i còmode on realitzaràs 1 sessió de surf amb grup.

35 €

Bono 5

Perfecte per inciar-se, amb aquest bono ens assegurem que durant 5 sessions aprendràs les nocions bàsiques i coneixeràs el mar en les seves diferents cares juntament amb altres companyes i companys.

150 €

Bono 10

Aquest és el nostre producte estrella. Deu sessions dónen per molt i aconseguirem ser autònoms dins l’aigua, començareu a agafar les vostres primeres onades sols i d’una manera o altre ja començareu a formar part del nostre club.

250 €

Val Regal

També pots fer un regal amb qui vulguis compartir aquest moment.

Descarregate’ls

68€

99€

Potser també t’interessa

L’escola

Viatges

Entrenaments