T’agrada el mar, els esports de lliscament i tens entre 3 i 16 anys?

Encara no ens som prou conscients del que ens agrada el mar, el que ens pot arribar a transmetre. Ja fa més de 6 anys que hem creat aquest projecte per a tots aquells que d’una manera o altre ens hem sentit atrets per les coses diferents a la que estem acostumats a trobar. Ens agrada el mar però encara no sabem perquè, nosaltres si que ho sabem i us ho mostrem cada dia en els nostres camps. Fem activitats tant variades i divertides que l’important no és el què sinó el com.

Què Fem en els Camps?

De totes les activitats que es realitzen en els diferents camps sempre venen determinades per les condicions meteorològiques. Es poden realitzar-ne més unes que altres o inclús afegir-ne denenent de l’època de l’any. A l’estiu poden variar de una setmana a l’altre.

Jocs a l'aigua

Tothom necessita estimular el valor més profund i més necessari que és la diversió i el somriure. Per això utilitzem aquesta activitat per transformar un medi que per a molts és totalment nou per un espai divertit i agradable.

Surf

Des de fa ja molt de temps, ensenyem el surf des d’un punt de vista de respecte al mar i d’entendre el seu moviment. Utilitzem les taules de surf per lliscar sobre les onades, ens divertim amb elles i conectem amb el mar.

Snorkel

Quan sentim el nom de Snorkel pensem que només es pot fer amb ulleres i tub, però el que no sabem és que nosaltres volem ser peixos, aprendre a relaxar-nos i a no respirar per així poder conèixer el que tenim a sota el mar.

Paddle surf

El paddle és una plataforma que ens permet navegar per mig del mar i arribar a llocs inimaginables on l’aigua és cristalina i els peixos ens somriuen. Però per el que més el fem servir és per saltar i fer equilibris a l’aigua.

Skate

Utilitzem el skateboard com a mètode per anar més enllà. Aquest ens permet treballar l’equilibri i ens adaptem a un medi que altera la nostra manera habitual de reaccionar i de posicionar-nos. Saber-ne ens farà voler-ne més.

Activitats Cooperatives

La relació entre els companys és un dels pilars fonamentals per aconseguir el benestar. A través de jocs aconseguim entendre, empatitzar i a col·laborar entre nosaltres.

Tallers

Quan creem ens sentim útils i quan aprenem sense adornar-nos ens tornem més complets. En una societat que constantment està canviant, evolucionar i aprendre a fer coses, ser creatiu, i tenaç ens ajuda en un futur.

Excursions

No som conscients del que tenim al nostra voltant, muntanyes, penya segats, camps, cales, platges, rius… Recordar aquests indrets i aprendre d’ells és un dels grans valors de la nostra cultura.

L’hem de cuidar.

Com son els camps?

Inclusius, tothom és benvingut.

Treballem de forma cooperativa

Respectem les seves inquietuds

Utilitzem una metodologia experimentativa

Planifiquem i ens adaptem al temps

Ens apassiona el que fem i així ho trasmetem

Quan fem els camps a l’Estartit?

Nadal

del 28 al 31 de desembre 2020

Durant les vacances de Nadal som molts ja que gaudim del mar sense ningú a la platja. És ideal fer activitats com skate ja que la temperatura exterior és molt agradable.

Setmana Santa

del 6 al 9 d’abril de 2020

Comencen les primeres onades de la temporada i volem aporfitar-les. El bon temps i la poca gent pels carrers i a les platges fan d’aquestes dates irresistibles per fer activitats a la platja.

Estiu

del 29 de juny al 7 de setembre de 2020

Durant els mesos d’estiu necessitem aigua per superar les altes temperatures i és quan més activitats al mar fem. També és el moment perfecte per conèixer a nens i nenes de la nostra edat.

Tenim novetats

Colònies Estartit

SETMANA SANTA: del 10 al 13 d’abril

ESTIU: del 10 al 14 d’agost

Qui no ha viscut mai una experiència com la de marxar uns dies de casa, trobar-te amb els amics i no parar de fer allò que ens agrada. Activitats variades, sempre acompanyats per monitors les 24h, dormint en apartaments o bungalows i en format de pensió completa.

Surf trip a Cantàbria

SETMANA SANTA: del 4 al 8 d’abril

ESTIU: del 31 d’agost al 4 de setembre

Hi ha una edat que els nois i noies necessiten esbargir-se, sortir de la zona de confort i experimentar nous reptes. Durant la setmana santa i l’estiu marxem una setmana de viatge buscant les millors condicions per fer surf. L’edat per poder apuntar-se és a partir de 14 anys fins els 17

Potser també t’interessa?

Extraescolars

Viatges

Aniversaris