Sessions

Sessions d’una hora i mitja enfocades a tothom qui vulgui millorar la seva tècnica en la natació i practicar-la en condicions naturals, amb onades, amb peixos, amb paisatge, sentint que fem esport a la natura.

Necessitat

És evident que com a mamífers terrestres que som, el nostre cos i la nostra ment sovint ens dificulta la calma, la tranquil·litat i la comoditat en què ens agradaria poder gaudir del mar.

Treball

A través de jocs, exercicis, lectura de les condicions, adaptacions i millora de les reaccions, aprendrem a sentir-nos més còmodes a l’aigua, a adaptar-nos allò que la natura ens ofereix i a millorar la nostra tècnica de natació.

Experiència

La dinamització de les sessions la portarà a terme la Judit Coromines, amb més de 30 anys d’experiència en l’ensenyament de la natació, sigui en piscina o al mar obert.

Adaptació

Com a mamífers que som, funcionem per viure en un medi terrestre. L’aprenentatge i el control de la nostra mobilitat en un medi que no és nostre és un repte d’autosuperació i adaptació important.

Dates

Horaris

Durant tot el curs escolar: d’octubre a juny.

 

Els diumenges: a les 12.00h (a partir de 16 anys).

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari, clicant AQUÍ.

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + NATACIÓ MAR OBERT”.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu abonament mensual– 35€

(aquí inclou assegurança i instructor).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

ARS

L’espai disposa d’uns vestidors per canviar-se i dutxar-se després de l’activitat. A més, es troba a només 100 metres de la platja on es farà l’activitat.

Espai: ARS

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars