Objectius

Finalització de l’etapa de familiarització amb el medi aquàtic on l’infant aprendrà, a manera de joc, habilitats bàsiques per un futur aprenentatge de les tècniques de la natació.

Respiració

Posar el cap dins l’aigua amb seguretat, mantenir un bon ritme respiratori a la paret i en flotació com en desplaçament, sempre amb les ajudes i advertències necessàries.

Flotació

Posicions dorsals i ventrals amb ajuda de materials, amb el cap enfonsat primeres flotacions sense ajuda i capacitat de mantenir una posició d’equilibri horitzontal en els desplaçaments.

Desplaçaments

Moure’s dins l’aigua amb l’ajuda del material, en estil lliure i en crol, primers metres de natació autònoma i combinar el moviment dels peus amb exercicis de respiració.

Entrades

Saltar a l’aigua amb confiança, amb material auxiliar o sense i realitzar petites immersions ja sigui amb l’ajuda del monitor o després d’un salt a l’aigua.

Dates

Horaris

Els dimarts: de 16.45h a 17.30h (Infants de P3 i P4).

Els dimarts: de 17:30h a 18.15h (Infants de P5).

Inscripcions

Documents a Entregar

Podeu realitzar la inscripció, omplint el següent formulari: https://forms.gle/nubZc2oh7wztfx747

 

Adjunt al formulari, hi haurà d’anar la declaració responsable amb relació a la COVID-19. Juntament amb un justificant de pagament en cas que es pagui a través de transferència bancària.

En cas de realitzar el pagament en efectiu, ho haureu d’especificar en l’apartat d’anotacions de logística.

Per realitzar el pagament a través de transferència bancària ho podeu fer al següent número de compte: ES25 1465 0100 9517 2471 9815, indicant “nom i cognom del participant + KIDS SWIM“.

 

 

Descarregueu la DECLARACIÓ RESPONSABLE aquí.

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 15€

Preu abonament mensual– 45€

(aquí inclou assegurança, instructor i entrada a la piscina).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia.Depenent dels mesos, en cas que no es puguin dur a terme les 4 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

Hotel Panorama

L’espai que disposem és una piscina totalment equipada i climatitzada. Està ambientada amb un enllumenat de baixa intensitat que ajuda a mantenir una sensació de benestar per afavorir el seu aprenentatge. La profunditat va de 1,30 a 1,80 perfecte per mantenir-se de peu i fer les ajudes pel nadó.

La piscina es troba situada a l’interior de l’hotel Panorama.

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars