Surf Mission

El nostre principi es basa en l’experimentació amb el mar, volem que la gent aprengui del mar, el conegui i així poder gaudir-lo tot lliscant sobre ell.

Per què Agro-Rural? L’home no va ser dissenyat per rendir en un gimnàs, sinó per evolucionar en un medi rural.

Realitzem activitats basades en la optimització dels recursos naturals que ens rodegen i les hem adaptat a programes orientats a l’aprenentatge i progressió del surf.

Disposem d’un entorn rural ideal per aquest tipus d’activitats, que ens purifica de les grans ciutats, cada cop més massificades, on es viu envoltat d’estrés, movimient, soroll i gent presonera del seu temps.

Surf Mission

El nostre principi es basa en l’experimentació amb el mar, volem que la gent aprengui del mar, el conegui i així poder gaudir-lo tot lliscant sobre ell.

Realitzem activitats basades en la optimització dels recursos naturals que ens rodegen i les hem adaptat a programes orientats a l’aprenentatge i progressió del surf.

Quan eduquem els nostres alumnes amb valors i dedicació, esdevenen persones meravelloses

Quan eduquem els nostres alumnes amb valors i dedicació, esdevenen persones meravelloses

L’EQUIP AGRORURAL

Originari de Girona va marxar a estudiar Ciències de l’Activitats Física i de l’esport a Barcelona. Especializat en Bàsquet un cop allà va voler descobrir nous horitzons i buscar professionalitzar-se amb el snowboard, treballant durant més de 3 temporades a la muntanya alternava els seus hobbies: escalada, piragüisme i surf. Va seguir els seus estudis i va acabar un màster de Rendiment Esportiu i Tecnificació d’Alt Nivell. Paral·lelament va ser l’encarregat de logística i esdeveniments esportius del Real Club de Tennis Barcelona entre ells el Torneig de Tenis ATP 500 del Godó durant 3 anys. Després de passar més de 8 anys entre estudis i treball a Barcelona va decidir que la seva etapa allà havia acabat i es va endinsar a la seva millor aventura. ROAD to AUSTRALIA. La passió pel surf el va canviar, de tal manera que va decidir viure del que li agradava i tornar a l’empordà per tal d’ensenyar a tothom lo apassionant que és aquest esport, neix AGRORURALSURF, la primera escola de surf de l’empordà.

tito servitja

Tito Servitja

Manager - Surf Instructor

L’EQUIP AGRORURAL

Originari de Girona. Llicenciat en Ciències de l’Activitats Física i de l’esport. Màster de Rendiment Esportiu i Tecnificació d’Alt Nivell. Després de Passar una temporada a Australia va decidir viure del que li agradava i tornar a l’empordà per tal d’ensenyar a tothom lo apassionant que és aquest esport, neix AGRORURALSURF, la primera escola de surf de l’Empordà.

tito servitja

Tito Servitja

Manager - Surf Instructor

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.33.26

Gerard Donadeu

Product Manager

Natiu de la Garriga ha passat per grans empreses internacionals com a director comercial entre d’elles la última de la marca de cerveses artesanals més famoses de la zona (Garage). En l’actualitat s’encarrega de promocionar les activitats que oferim i establir lligams de confiança amb les empreses més punteres de la zona. També però el podrem trobar com a instructor de les diferents activitats com ara les despedides de solteres que són un dels seus punts forts.

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.39.20

Gerard Jiménez

Instructor de Skate

Nascut al maresme però de sang torroellenca, enamorat del skate va ser un dels màxims dinamitzadors dels Anacleto associació de skaters de Torroella de Montgrí. A l’escola ens realitza tota la gestió i dinamització de les sessions de skate de l’escola i és una dels riders que potenciem amb l’escola. Actualment també té una bar a l’Estartit (Spotbar).

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.44.05

Mariona Danés

Instructora de Surf i paddle surf

Originaria de Sant Celoni, passa gran part del temps a l’Empordà. La seva passió per els nens i el mar fa que sigui la monitora amb més tacte per als nens i els ajuda a que trobin el seu espai dins de l’aigua.

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.32.32

Robert Barrabés

Instructor & Rider

Surfista local de l’Escala (Bellcaire), Robert Barrabés un dels joves amb més talent de tot l’entorn català. Ex-winsurfista on va destacar ja de molt petit amb la modalitat de freestyle, més tard es va passar al surf quan tansols tenia 12 anys. Sens dubte el rider amb més qualitat i capacitat de millora que tenim a l’escola on també dóna classes als més experts.

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.31.57

Salvi Roura

Instructor de Skate

Salvi Roura empordanès de tota la vida ha viscut de ben petit el busseig a l’Estartit. Ja més de gran la seva passió per l’aigua la va lligar amb l’skate. Actualment a l’Escola ens aporta molta serietat i rigor en el treball del dia a dia a l’escola de Maspinell i és un dels monitors amb més projecció que tenim sobretot pel tracte directe amb les persones i el seu nivell de skate.

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.31.15

Edu da Silva

Encarregat Maspinell Beach House

Després d’haver passat un any a Portugal va veure que la seva vida havia d’estar envoltada de mar i onades, va aterrar aquest setembre a l’escola per donar-nos una gran ajuda ara a l’estiu. Actualment el podem trobar a l’escola de Maspinell on ens obre, ens atent i ens aporta alegria a la platja. Realitza els cursos express i lloguers de surf i paddle surf.

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 17.55.34

Coral Sacrest

Instructora de Surf i Paddle surf

Nascuda a girona va començar a fer surf amb l’escola quan aquesta va començar. Apassionada pel que se li va transmetre s’en va anar a estudiar a Canàries on ha pogut practicar el màxim el seu esport preferit. A l’escola sempre està disposada a ensenyar el surf com en el seu dia van fer amb ella. La podrem trobar els estius setmana santa i algun que altre viatge.

Captura de pantalla 2018-08-02 a les 18.05.55

Pol Gonell

Instructor de Paddle surf i surf

Apassionat del mar on ha viscut tota la vida els estius a l’empordà s’ha ficat directe en aquest projecte. Capaç de fer paddle amb qualsevol taula sigui petita o gran, inclús de surf. Amant dels animals marins sempre té un somriure per oferir-nos. Aporta alegria i alhora experiencia.

Conectem

Establim una química real entre nosaltres i l'entorn amb els seus canvis constants

Gaudim

Treballar mentre juguem, riure mentres ensenyem, sentir mentres surfegem.

Sentim

Creiem en la sinergia la ment i el mar, i utilitzem aquest per regular els nostres estats anímics

Eduquem

Formem persones sanes de cos i de ment

Forma part del CLUB

Gaudeix de tots els avantatges de fer-te soci. Escull la opció que més desitgis.

[layerslider_vc id=”12″]

[layerslider_vc id=”13″]

[layerslider_vc id=”14″]

INSTAL·LACIONS

Les instal·lacions estan dissenyades per poder gaudir de diferents activitats al mateix moment, dutxes, skate àrea, gimnàs, aula, botiga, office… A més disposem d’un entorn inmillorable per la pràctica del SUP, Surf i skate, a tansols 70m de la platja.

La ubicació de l’escola durant l’any ens trobem a l’ESTARTIT i durant l’estiu ens trobem a MASPINELL.

ESTARTIT

C/ Salines, 16. 17258 - Estartit

+34 649 416 561

agroruralsurf@gmail.com

@agroruralsurf

facebook/Agroruralsurf

Ens trobem a darrer la Pineda entre el Port de l’estartit i Griells. A uns 50m de la platja. Disposem d’instal·lacions totalment equipades amb vestuaris, dutxes, aules, bar, skate area, gym… a més de disposar d’un entorn ideal.

MASPINELL

Urbanització Mas pinell (platja)

+34 659 357 324

agroruralsurf@gmail.com

@agroruralsurf

facebook/Agroruralsurf

Durant els mesos de Maig a Novembre també ens trobareu a la platja de la urbanització de maspinell. Situada a una reserva natural, la platja de Maspinell és de les més extenses i verges de l’Empordà. Es pot anar amb animals sense cap problema. Allà tenim la zona de surf reservada per nosaltres i és un dels únics llocs que es pot practicar aquest esport amb total garantia. L’escola la trobareu oberta de 10h a 20h cada dia.