Vols aprendre a fer surf?

Realitzem cursos de surf per totes aquelles persones -adults o nens- que vulguin iniciar-se en aquest esport o tinguin experiència prèvia. Amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge i la motivació dels alumnes, dinamitzem els cursos segons el nivell, els objectius i l’edat. Tenint en compte que el surf és un esport que es pràctica en el medi aquàtic, les hores i els dies es determinaran en funció de les condicions meteorològiques i les condicions del mar.

Emprem una metodologia basada en els processos naturals de l’aprenentatge, on la intervenció per part del monitor es limita a acompanyar, aconsellar i guiar a l’alumne en el procés.

Com son els cursos?

La durada dels cursos és de 2h entre la recepció i la preparació abans d’entrar a l’aigua. Aproximadament la classe serà d’1 hora 30 minuts.

 

El preu inclou: Neoprè, taula, leash i instructor.

Recepció, benvinguda i preparació del material.

Coneix el teu grup i el teu monitor/a.

Un cop a la platja, farem nocions i recordatoris teòrics.

Escalfarem abans d’entrar a l’aigua.

Entrada a l’aigua i surfing.

Tornada a l’escola i neteja del material.

Quines opcions t’oferim

Són moltes les maneres d’ensenyar però nosaltres creiem molt en la formació i el seguiment constant. Per això oferim diferents opcions adaptades a cada alumna/alumne. Una única sessió en grup o, pels que desitgen fer més classes de surf, optar a un bon descompte. Les dates dels cursos s’escullen en funció de les preferències dels alumnes.

Bateig

35€

Provar per comprendre

Consta d’una sessió puntual d’un sol dia a escollir entre els dies que es fan cursos. Es donen les nocions bàsiques del surf i d’una manera ràpida i còmode podràs saber si desitges seguir aprofundint en aquest esport o no. Ideal després del bateig fer el curs de 5 o 10 sessions.

Val per 5

150€

Comprendre per aprendre

5 sessions a escollir entre els dies que hi ha cursos, ideal per iniciar-se un cop s’ha fet la sessió de bateig. Ens assegurem que durant aquestes sessions podràs obtenir una base sòlida, mentre comparteixes aquesta experiència amb altres persones del teu nivell.

Val per 10

250€

Aprendre per millorar

Un total de 10 sessions on obtindràs tots els coneixements per ser autònom dins l’aigua. Aquest és el nostre producte estrella, ja que veurem com agafeu les vostres primeres onades sols i d’una manera o altra ja començareu a formar part del nostre Club.

Vals Regal

Regala surf i comparteix aquesta experiència amb els que més estimes.

Curs Duo

68€

Val per 3

99€

Pack Quatre

132€

*1 any des del dia de la compra per gastar la primera sessió.

*1 any des del dia de la primera sessió, per gastar totes les sessions.

Informa’t

Com aquest esport depèn del temps i de les condicions del mar, et recomanem que abans de fer la reserva miris la previsió meteorològica que et facilitem a continuació.

Com et pots apuntar?

Per fer una classe de surf cal que reservis la teva plaça, d’aquesta manera estarem en contacte per avisar-te del pròxim curs de surf. Per reservar segueix els següents passos:

També et pot interessar

L’escola

Viatges

Entrenaments