EDAT

Volem oferir als nadons entre 6 i 36 mesos la possibilitat de beneficiar-se del poder del món aquàtic.

Beneficis

L’aigua aporta una millora en el desenvolupament psicomotor, enforteix el sistema cardio-respiratori i augmenta el coeficient intel·lectual.

Socio-afectiu

Es realitzen tasques conjuntes amb els pares i mares. S’estableix una química amb el nadó i s’introdueixen jocs per interactuar amb els companys i altres famílies.

Psicomotricitat

Realització de diferents tasques per estimular l’aparell psicomotor. Millorar la coordinació corporal, la respiració i les diferents posicions que un nadó pot adoptar a l’aigua.

Cognitiu

Marquem pautes de seguretat i de higiene. Realitzem jocs amb objectius s’escollir i interactuar amb diferents materials i que impliquen un cert nivell d’atenció on els nadons han d’orientar-se a través dels sentits.

Dates

Horaris

1r Trimestre: 10 sessions a partir del dimecres 7 d’octubre.

2n Trimestre: 10 sessions a partir del dimecres 13 de gener

3r Trimestre: 10 sessions a partir del dimecres 7 d’abril

 

Els dimecres: de 17h a 17.30h (nadons de entre 6 i 17 mesos)

Els dimecres: de 17,30h a 18h (nadons de entre 18 i 36 mesos)

Pagament

Documents a Entregar

El pagament s’haurà de fer en efectiu el primer dia de la sessió, a través de transfarència bancària al número de compte ES25 1465 0100 9517 2471 9815 indicant “nom i cognom del participant + BABY SWIM” o bé si preferiu que us fem un gir bancari ens ompliu l’apartat del número de compte en el full d’inscripció

El tutor o la tutora legal han de descarregar-se, omplir, i enviar-nos el document que els hi demanem a continuació. Aquest document ens l’heu de fer arribar a agroruralsurf@gmail.com.

Full d’inscripció

Omplir tots els camps i les signatures corresponents, en el cas de voler que us fem el gir bancari donar-nos els número de compte, així com autoritzant els drets d’imatge. Per descarregar l’arxiu clica AQUÍ.

Preus

Descomptes

Preu d’una sessió – 19€

Preu abonament trimestral – 119 (10 sessions).

Preu abonament anual – 310€ (30 sessions).

(aquí inclou assegurança, instructor i entrada a la piscina per els nadons i als pares).

Si es fa la inscripció un cop començades les sessions, aquestes no es podran recuperar. En cas que per força major l’escola decidís que no es pot fer la sessió, aquesta quedaria aplaçada al següent dia. Depenent dels trimestres, en cas que no es puguin dur a terme les 10 sessions es proposarà algun dia extra entre setmana.

 

Si algú no pot assistir a una de les sessions aquesta no podrà ser recuperada.

Espai

Hotel Panorama

L’espai que disposem és una piscina totalment equipada i climatitzada. Està ambientada amb un enllumenat de baixa intensitat que ajuda a mantenir una sensació de benestar per afavorir el seu aprenentatge. La profunditat va de 1,30 a 1,80 perfecte per mantenir-se de peu i fer les ajudes pel nadó.

La piscina es troba situada a l’interior de l’hotel Panorama.

També et pot interessar

Casals

Pilates

Extraescolars