Voluntariat Neda al món

Aquest any tornem més forts que mai per donar suport, per tercer any consecutiu, a la travessia Neda al Món per la Marató de TV3. Com ja és sabut, la Neda el Món Illes Medes per la Marató de TV3 by ZOGGS destina cada any el 100% dels beneficis a la Marató de TV3, aquest any dedicada precisament a buscar fons per lluitar contra la COVID-19.

Aquesta és una nova oportunitat per participar en el suport logístic, d’aquesta travessia, amb Paddle Surf. Neda el Món, organitza com cada any un gran repte en un entorn natural espectacular i altament protegit. Des de l’any 2011, la travessia passa entre la Meda Gran i la Meda Petita, sortint i arribant a la Platgeta de l’Estartit. La travessia té el bateig nedaddicte, de 1700m, ideal per estrenar-se i per ser acompanyat pels nedaddictes més experts.

Per tots els voluntaris/es que hi participin s’enduran una samarreta i estaran convidats a un dinar de germanó. Us animem a tots/es a participar!! Per inscriure’us com a voluntaris/es es requereix un nivell mínim de Paddle Surf, sense necessitat de tenir llicència federativa. També posem a la vostra disposició el material de l’Escola, en cas que no en tingueu.

Més informació sobre aquest esdeveniment (protocol COVID-19): https://www.nedaelmon.com/ca/Travessies/Detalls/24

Per inscriure’t clica AQUÍ.

 

Informació general:

Data de l’esdeveniment: 25 d’octubre 2020 AJORNAT fins el 16 de maig del 2021.
Direcció de l’esdeveniment: Carrer Salines, 16, 17258 Torroella de Montgrí, Girona
Posa’t en contacte amb nosaltres al (34) 660 89 52 60 o escriu a info@agroruralsurf.com