Valors

Treballar els valors de natura i societat a través d’activitats relacionades amb el medi aquàtic, complementades amb altres de terrestres.

Aprenem

Conèixer i aprendre noves tècniques de diferents disciplines esportives. El surf, paddle surf, natació, escalada, skateboard, entre altres activitats com a fils conductors del treball moral.

Relacions

Relacionar-nos amb persones que tenen interessos similars als nostres, compartir experiències i inquietuds.

Cooperació

Treballar la cohesió de grup a través d’activitats en les quals és necessària la motivació col·lectiva. L’ajuda entre els/les companys/es afavorirà l’assoliment i també el recolzament per treballar i superar el fracàs.

Autoconfiança

Aprendre noves maneres per augmentar la nostra pròpia seguretat i la dels/de les companys/es quan realitzem activitats al medi natural. Sentir-nos còmodes interaccionant amb la natura.

Com funciona el Casal de Primavera?

Fet i pensat per aprofitar una setmana de vacances gaudint al màxim dels primers rajos de sol calent, gaudint de les primeres onades d’aigua d’estiu, per retrobar-nos amb el mar i retrobar-nos amb la platja. Fet i pensat per descobrir, per aprendre, per preparar un nou estiu ple de les nostres activitats preferides.

 

Fet i pensat per respirar, per riure, per moure’t, per tornar a valorar la nostra natura, el nostre aire fresc, el nostre mar.

Fem surf

L’activitat estrella de tots els Casals. Grans o petites, durant la primavera sempre tenim onades per surfejar, per aprendre, per millorar la nostra tècnica, per gaudir del lliscament sobre l’aigua.

Vivim l'Skate

Activitat complementària ideal pels dies més freds. Ens permet treballar l’equilibri i adaptar-nos a un medi que altera la nostra manera habitual de reaccionar i de posicionar-nos. Saber-ne ens farà voler-ne més.

Dates

Horaris

  • Període 1: 29 de març a 1 d’abril de 9:30 a 13:30

 

  • Període 2: 2 d’abril a 5 d’abril de 9:30 a 13:30

Inscripcions

Terminis

  • Preinscripcions: 6 a 13 de març (descomptes repetidors -5%-, germans -5%-, les dues coses -10%-)

 

  • Inscripcions: 13 de març a 23 de març

Les places són limitades i es necessiten un mínim de 7 alumnes perquè es pugui dur a terme l’activitat. Les places queden confirmades únicament quan s’ha enviat tota la documentació corresponent.

 

També estem a l’espera de les notícies que pugui haver respecte a la Covid-19 i aquesta dada podria variar.

Procés d’inscripció

Documents a entregar

Les inscripcions es formalitzen un cop omplert i enviat el formulari amb tota la documentació corresponent. Per fer-ho necessitaràs:

1 – Justificant de pagament

 

Cal efectuar el pagament a través de transferència bancària al següent número de compte: ES2514650100951724719815

2 – Fotografia de la targeta sanitària

3 – Comprovació via correu electrònic

 

Un cop enviat el formulari, comprovar al correu electrònic que les dades d’inscripció són correctes. Si teniu qualsevol dubte, ens ho podeu fer saber a agroruralsurf@gmail.com.

Per omplir el formulari clica AQUÍ.

Preus

Descomptes

Una setmana

4 dies
€105
Descompte 5%
€99,75
Descompte 10%
€94,50

Dues setmanes

8 dies
€180
Descompte 5%
€171
Descompte 10%
€162€

Espai

Estartit

El punt de trobada del casal és a l’Estartit on disposem del local de l’escola, d’ús exclusiu per l’ARS Camp, que es troba al Carrer Salines nº16, a l’Estartit. El local té una localització perfecta. Es troba al punt mig entre la platja gran de l’Estartit i el skatepark de l’Estartit amb menys de 100m caminant fins la platja i menys de 200m caminant fins l’skatepark.

També et pot interessar

Camps

Viatges

Extraescolars