Valors

Treballar els valors de natura i societat a través d’activitats relacionades amb el medi aquàtic, complementades amb altres de terrestres.

Aprenem

Conèixer i aprendre noves tècniques de diferents disciplines esportives. El surf, paddle surf, natació, escalada, skateboard, entre altres activitats com a fils conductors del treball moral.

Relacions

Relacionar-nos amb persones que tenen interessos similars als nostres, compartir experiències i inquietuds.

Cooperació

Treballar la cohesió de grup a través d’activitats en les quals és necessària la motivació col·lectiva. L’ajuda entre els/les companys/es afavorirà l’assoliment i també el recolzament per treballar i superar el fracàs.

Autoconfiança

Aprendre noves maneres per augmentar la nostra pròpia seguretat i la dels/de les companys/es quan realitzem activitats al medi natural. Sentir-nos còmodes interaccionant amb la natura.

Què és el Winter Camp?

Si bé és cert que a l’estiu fa més calor, s’està millor a la platja i tenim condicions de mar més tranquil·les, no perquè sigui hivern hem de deixar de transmetre els valors de la naturalesa als infants, no hem de deixar de fer surf, de posar-nos a l’aigua, d’anar al skatepark i de fer excursions per les cales.

 

El Winter Camp és un repte d’aprenentatge per tots aquells infants que volen anar més enllà. El casal va destinat a infants i adolescents, d’entre 3 i 17 anys.

No passem fred

Material adaptat a l’època de l’any que ens trobem. La nostra gamma de neoprens de talles des de 6 fins a 14 anys permeten un bon confort a l’aigua fins i tot en els mesos més freds.

Fem Tallers

Quan creem ens sentim útils i quan aprenem sense adornar-nos ens tornem més complets. En una societat que constantment està canviant, evolucionar i aprendre a fer coses, ser creatiu, i tenaç ens ajuda en un futur.

Aprenem amb el Surf

L’activitat estrella del Winter Camp. Grans o petites, a l’hivern sempre tenim onades per surfejar, per aprendre, per millorar la nostra tècnica, per gaudir del lliscament sobre l’aigua.

Vivim l'Skate

Activitat complementària ideal pels dies més freds. Ens permet treballar l’equilibri i adaptar-nos a un medi que altera la nostra manera habitual de reaccionar i de posicionar-nos. Saber-ne ens farà voler-ne més.

Dates

Horaris

Del 28 al 31 de desembre

 

De 9:30 a 13:30

Inscripcions

Terminis

El termini d’inscripcions va del 1 al 22 de desembre.

Les places són limitades a 30 alumnes i es necessiten un mínim de 7 alumnes perquè es pugui dur a terme l’activitat. Les places queden confirmades únicament quan s’ha enviat tota la documentació corresponent.

 

També estem a l’espera de les notícies que pugui haver respecte al covid-19 i aquesta dada podria variar.

Pagament

Documents a entregar

Els tutors legals s’han de descarregar, omplir, i enviar-nos tots els documents que els hi demanem a continuació. Les inscripcions es formalitzen un cop entregat el formulari amb tota la documentació corresponent. Això inclou:

1 – Formulari d’inscripció

Omplir tots els camps i les signatures corresponents, autoritzant així als infants a realitzar totes les activitats dins del marc del casal, així com autoritzant els drets d’imatge. Per omplir el formulari clica AQUÍ.

2 – Fitxa de salut

Es troba a la segona pàgina de la fulla d’inscripció amb tots els camps plens i les signatures corresponents.

3 – Fotocòpia de la targeta Sanitària

S’haurà d’adjuntar en format .pdf .png. jpg al formulari d’inscripció

4 – Justificant de pagament

S’haurà d’adjuntar en format .pdf .png. jpg al formulari d’inscripció. La transferència s’haurà d’efectuar al següent número de compte:

 

ES2514650100951724719815

5- Declaració Responsable

Caldrà llegir-vos la fulla de la declaració Responsable que trobareu al mateix formulari caldrà aceptar-la.

Preus

Descomptes

Preu de la inscripció: 105 €

 

 

Preus amb descomptes:

 

  • Participació en altres casals: 5 % de descompte 99,75€.
  • Si son germans: 99,75€
  • Si fan el casal els dos germans i els dos han vingut en una altra ocasió: 94,5 €.

Espai

Estartit

El punt de trobada del casal és a l’Estartit on disposem del local de l’escola, d’ús exclusiu per l’ARS Camp, que es troba al Carrer Salines nº16, a l’Estartit. El local té una localització perfecta. Es troba al punt mig entre la platja gran de l’Estartit i el skatepark de l’Estartit amb menys de 100m caminant fins la platja i menys de 200m caminant fins l’skatepark.

També et pot interessar

Camps

Viatges

Extraescolars