T’agrada el mar i tens entre 3 i 16 anys?

Ja fa més de 6 anys que hem creat aquest projecte per tots aquells que d’una manera o altra us sentiu atrets per provar coses diferents de les que estem acostumats a trobar. Si us sentiu atrets pel mar, però encara no sabeu per què, nosaltres us ajudarem a trobar la raó a través de les activitats que realitzarem durant els camps. També us ensenyarem tot el que el mar us pot arribar a transmetre.

En què consisteixen els nostres Camps?

Consisteixen en diferents activitats i tallers, dins i fora de l’aigua, per gaudir de l’Estartit i el seu entorn. Tenen com a objectiu ajudar-te a desenvolupar i explorar la teva relació amb la natura i tot el que l’envolta, així com aprendre a fer servir el teu propi cos. Fem activitats variades i divertides on l’important no és el què sinó el com.

Les condicions meteorològiques són molt importants a l’hora d’escollir les activitats que es podran realitzar durant els camps. Se’n poden realitzar més unes que altres o fins i tot afegir-ne, depenent de l’època de l’any. A l’estiu poden variar d’una setmana a l’altra.

Jocs

Tothom necessita estimular el valor més profund i més necessari que és la diversió i el somriure. Per això utilitzem aquesta activitat per transformar un medi que per a molts és totalment nou, en un espai divertit i agradable.

Surf

Des de fa molts anys ensenyem el surf des del respecte al mar i des d’un punt de vista d’entendre el seu moviment. Utilitzem les taules de surf per lliscar sobre les onades, ens divertim amb elles i connectem amb el mar.

Snorkeling

Quan sentim el nom de snorkel pensem que només es pot fer amb unes ulleres i un tub, però el que no sabem és que nosaltres “volem ser peixos” i aprendre a relaxar-nos, per així poder conèixer el que tenim a sota el mar.

SUP

El Paddle Surf és un mitjà que ens permet navegar pel mig del mar i arribar a llocs inimaginables, on l’aigua és cristal·lina i els peixos ens somriuen. Però pel que més el fem servir és per saltar i fer equilibris sobre l’aigua.

Skate

Utilitzem el skateboard com a mètode per anar més enllà. Aquest ens permet treballar l’equilibri i ens adaptem a un medi que altera la nostra manera habitual de reaccionar i de posicionar-nos. Saber-ne ens farà voler-ne més.

Activitats Cooperatives

La relació entre els companys és un dels pilars fonamentals per aconseguir el benestar. A través de jocs aconseguim entendre, empatitzar i a col·laborar entre nosaltres.

Tallers

Quan creem ens sentim útils i quan aprenem sense adornar-nos ens tornem més complets. En una societat que constantment està canviant, evolucionar i aprendre a fer coses, ser creatiu, i tenaç ens ajuda en un futur.

Excursions

No som conscients del que tenim al nostre voltant: muntanyes, penya segats, camps, cales, platges, rius… Recordar aquests indrets i aprendre d’ells és un dels grans valors de la nostra cultura.

Els hem de cuidar.

Com són els camps?

Inclusius, tothom és benvingut.

Treballem de forma cooperativa

Respectem les teves inquietuds

Utilitzem una metodologia experimental

Planifiquem i ens adaptem al temps

Ens apassiona el que fem i així ho volem transmetre

Quan podreu fer els camps?

Hivern

del 28 al 31 de desembre

Durant les vacances d’hivern som molts els que gaudim del mar sense ningú a la platja. És ideal per fer activitats com skate, ja que la temperatura exterior és molt agradable.

Primavera

del 29 de març al 5 d’abril

Comencen les primeres onades de la temporada i volem aprofitar-les. El bon temps i la poca gent pels carrers i a les platges fan aquestes dates irresistibles per fer activitats a la platja.

Estiu

del 28 de juny al 3 de setembre

Durant els mesos d’estiu necessitem aigua per superar les altes temperatures i és quan més activitats al mar fem. També és el moment perfecte per relacionar-nos amb nens i nenes de la nostra edat.

Tenim novetats

Colònies Estartit

SETMANA SANTA: del 10 al 13 d’abril (cancel·lat)

Qui no ha viscut mai una experiència com la de marxar uns dies de casa, trobar-se amb els amics i no parar de fer allò que li agrada?. Activitats variades, sempre acompanyats per monitors les 24h, dormint en apartaments o bungalous i en format de pensió completa.

Surf trip a Cantàbria

SETMANA SANTA: del 1 al 5 d’abril

ESTIU: del 30 d’agost al 3 de setembre

Hi ha una edat en què els nois i noies necessiten esbargir-se, sortir de la zona de confort i experimentar nous reptes. Durant la Setmana Santa i l’estiu marxem una setmana de viatge buscant les millors condicions per fer surf. L’edat per poder apuntar-se és a partir de 14 anys fins als 17

També et pot interessar

Extraescolars

Viatges

Aniversaris