T’agrada el mar i tens entre 3 i 16 anys?

Ja fa més de 6 anys que hem creat aquest projecte per tots aquells que d’una manera o altra us sentiu atrets per provar coses diferents de les que estem acostumats a trobar. Si us sentiu atrets pel mar, però encara no sabeu per què, nosaltres us ajudarem a trobar la raó a través de les activitats que realitzarem durant els camps. També us ensenyarem tot el que el mar us pot arribar a transmetre.

En què consisteixen els nostres Camps?

Si tens entre 3 i 6 anys

 

En descobrir, experimentar, conèixer i familiaritzar-se amb el nivell més simple de totes les activitats que fem a l’escola. Faran surf, faran Paddle Surf i faran skate, però no de la mateixa manera com ho farà la resta. Arribem a les arrels de cada esport i treballem les entrades i sortides de l’aigua, utilitzem una taula com a element de flotació, ens capbussem, fem jocs d’equilibri, baixem les rampes de skate corrents, fem curses de trineus amb skate.

 

Amb una metodologia adaptada treballarem els continguts que constitueixen la base de cada esport per preparar futurs surfistes, futures skaters o futurs infants que siguin capaços de dominar-se a si mateixos dins del medi natural.

Si tens entre 7 i 12 anys

 

Dinamisme, energia, velocitat, estimulació constant. És el rang d’edat on qualsevol cosa nova t’interessa si te l’expliquen amb passió i és justament això el que volem transmetre als infants. La nostra passió per les activitats que fem, l’energia que ens dóna aquesta passió i com utilitzar aquesta energia per ser una mica millors cada dia. En sentit esportiu i en qualsevol altre sentit.

 

Farem surf, skate, anirem al molinet a saltar de les roques, a aprendre a entrar i sortir de l’aigua de maneres diferents, aprendrem sobre els corrents, la formació de les onades, tot enfocat a transmetre la nostra passió als infants.

Si tens entre 13 i 16 anys

 

Calma, tranquil·litat, emocions puntuals, descans del ritme frenètic que està agafant la nostra vida, aturem-nos i gaudim del que realment ens agrada. El grup de grans del casal té un ritme totalment diferent dels anteriors. Les activitats es modifiquen i s’adapten específicament al ritme i als interessos de cada grup i intentem potenciar i augmentar les sessions d’aquelles activitats que més agraden.

Farem surf el dia que les onades siguin grans, anirem a remar amb Paddle fins a la Meda, fins a la Cala Calella, tastarem el skate i el surf-skate, aprendrem noves coses sobre casa nostra, sobre el nostre mar i buscarem l’adrenalina sempre que sigui possible, sempre que ens vingui de gust.

Jocs

Tothom necessita estimular el valor més profund i més necessari que és la diversió i el somriure. Per això utilitzem aquesta activitat per transformar un medi que per a molts és totalment nou, en un espai divertit.

Surf

Des de fa molts anys ensenyem el surf des del respecte al mar i des d’un punt de vista d’entendre el seu moviment. Utilitzem les taules de surf per lliscar sobre les onades, ens divertim amb elles i connectem amb el mar.

Snorkeling

Quan sentim el nom de snorkel pensem que només es pot fer amb unes ulleres i un tub, però el que no sabem és que nosaltres “volem ser peixos” i aprendre a relaxar-nos, per així poder conèixer el que tenim a sota el mar.

SUP

El Paddle Surf és un mitjà que ens permet navegar pel mig del mar i arribar a llocs inimaginables, on l’aigua és cristal·lina i els peixos ens somriuen. Però pel que més el fem servir és per saltar i fer equilibris sobre l’aigua.

Skate

Utilitzem el skateboard com a mètode per anar més enllà. Aquest ens permet treballar l’equilibri i ens adaptem a un medi que altera la nostra manera habitual de reaccionar i de posicionar-nos. Saber-ne ens farà voler-ne més.

Activitats Cooperatives

La relació entre els companys és un dels pilars fonamentals per aconseguir el benestar. A través de jocs aconseguim entendre, empatitzar i a col·laborar entre nosaltres.

Tallers

Quan creem ens sentim útils i quan aprenem sense adornar-nos ens tornem més complets. En una societat que constantment està canviant, evolucionar i aprendre a fer coses, ser creatiu, i tenaç ens ajuda en un futur.

Excursions

No som conscients del que tenim al nostre voltant: muntanyes, penya segats, camps, cales, platges, rius… Recordar aquests indrets i aprendre d’ells és un dels grans valors de la nostra cultura.

Els hem de cuidar.

Com són els camps?

Inclusius, tothom és benvingut.

Treballem de forma cooperativa

Respectem les teves inquietuds

Utilitzem una metodologia experimental

Planifiquem i ens adaptem al temps

Ens apassiona el que fem i així ho volem transmetre

Quan podreu fer els camps?

Hivern

del 28 al 31 de desembre

Durant les vacances d’hivern som molts els que gaudim del mar sense ningú a la platja. És ideal per fer activitats com skate, ja que la temperatura exterior és molt agradable.

Primavera

del 29 de març al 5 d’abril

Comencen les primeres onades de la temporada i volem aprofitar-les. El bon temps i la poca gent pels carrers i a les platges fan aquestes dates irresistibles per fer activitats a la platja.

Estiu

del 28 de juny al 3 de setembre

Durant els mesos d’estiu necessitem aigua per superar les altes temperatures i és quan més activitats al mar fem. També és el moment perfecte per relacionar-nos amb nens i nenes de la nostra edat.

Tenim novetats

Colònies Estartit

SETMANA SANTA: del 10 al 13 d’abril (cancel·lat)

Qui no ha viscut mai una experiència com la de marxar uns dies de casa, trobar-se amb els amics i no parar de fer allò que li agrada?. Activitats variades, sempre acompanyats per monitors les 24h, dormint en apartaments o bungalous i en format de pensió completa.

Surf trip a Cantàbria

SETMANA SANTA: del 1 al 5 d’abril

ESTIU: del 30 d’agost al 3 de setembre

Hi ha una edat en què els nois i noies necessiten esbargir-se, sortir de la zona de confort i experimentar nous reptes. Durant la Setmana Santa i l’estiu marxem una setmana de viatge buscant les millors condicions per fer surf. L’edat per poder apuntar-se és a partir de 14 anys fins als 17

També et pot interessar

Extraescolars

Cursos

Aniversaris