Sunrise estartit

ESCULL LA MILLOR OPCIÓ

AMANT del SUP

CURSOS

Individualitzats

en Grup

Sunrise estartit

ESCULL LA MILLOR OPCIÓ

AMANT del SUP

CURSOS

Individualitzats

en Grup

SuP – Escola

Amb Stand up Paddle Surf tenim la sensació d’estar caminant per sobre el mar. A més, el nostre cos i la nostra ment estan treballant constantment aportant-nos beneficis a la nostra salut. La gran passió pel surf ens obliga a adaptar-nos al medi que tenim i és per això que amb el paddle surf ens iniciem al surf de la manera més ràpida possible.

L’escola agroruralsup està especialitzada en l’aprenentatge d’aquest esport sent un dels pioners en el nostre territori. Especialitzats en les diverses disciplines de sup oferim la possibilitat de participar en les múltiples activitats que organitzem.

CURSOS INICIACIÓ
sant feliu sup

Cursos destinats a tots aquells que no hagin provat mai el SUP. S’aprenen les tècniques bàsiques del paddle surf per ser autònoms a l’aigua.

a partir de 35€

més informació
PERFECCIONAMENT

Al nostre centre d’alt rendiment en Paddle surf hi trobaràs tot el que necessites per posar-te a punt, millorar la teva condició física i optimitza la remada per surfejar amb onades o per a fer llargues distàncies

Hem desenvolupat una metodologia única amb exercicis totalment funcionals i específics del paddle surf per tal de millorar les teves qualitats físiques i tècniques amb una planificació i seguiment durant tota la temporada.

Utilitzem les videocorreccions, amb els diferents testos físics i un treball molt acurat a l’aigua en un entorn inmillorable. A més assessorem, i gestionem totes les inscripcions al circuit català de SUP race i al campionat de catalunya de SUP wave

80€ al mes dos dies setmana

45€ al mes un dia la setmana

més informació
TRAVESSES

Envoltats dels meravellosos paisatges i aigües de gran qualitat que ens ofereix la Costa Brava, oferim rutes i sortides adaptades a tots els nivells i gustos. Si és la primera vegada que es practica el SUP, l’instructor oferirà una petita classe d’iniciació abans de començar la ruta.
En el cas que es tingui un cert nivell, durant el transcurs de la sortida es treballarà la tècnica de remada de la mà d’instructors especialitzats en alt rendiment de paddlesurf de competició.
Les rutes amb paddlesurf ens permetran descobrir caletes i racons de la Costa Brava des d’una perspectiva totalment diferent.

més informació

illes medes

travessa sup illes medes

Aníma’t a realitzar una travessa a les Illes Medes a on trobaràs un paisatge fantàstic rodejat de peixos i ocells amb la opció de donar-nos un bany amb envoltat de la fauna marina.

a partir de 45€

nivell mig

3 h

el Molinet

El molinet

Ideal Per aquells que volen viure la seva primera experiència amb el SUP en un entorn perfecte per fer snorkel i reposar una miqueta a la caleta del costat del molinet.

a partir de 35€

nivell mig

2 h

Ca la Montgó

travessa en sup estartit-escala

Per tots els amants del mar i del SuP oferim la possibilitat de gaudir d’una excursió fins a Ca la mongó. Es realitzarà un parada on reposarem forces amb un entrepà, fruita i aigua a cala pedrosa després de passar per la foradada.

a partir de 59€

nivell Alt

4 h

Cap sa Sal

supgrups7

Sortides de Sa Riera al Cap sa Sal. Excursió perfecte per explorar els altres indrets de la costa. Sortida amb furgoneta fins a Sa riera i tornada a l’Estartit.

a partir de 42€

nivell baix

2,5 h
SUP IOGA
sup-yoga-estartit

A tothom qui li apassiona la vida sana i el benestar practica esports sans com el ioga, múltiples beneficis que ens ajuda a millorar en el cos i ment. El Sup Ioga busca treballar aquells elements com els sons, les vibracions del mar i en definitiva el balanç i la conexió entre la ment i el mar.

a partir de 35€

més informació
LLOGUERS
sup estartit

Si el que vols és poder gaudir del paddle en bona companyia, fer sortides a on vulguis, i passar-te matins de somni fent snorkel a les illes medes o simplement tenir una excusa per conèixer gent que fa el mateix que vosaltres.

Tenim un producte perfecte per a tu.

a partir de 30€

més informació
escola surf emporda82

SOCI - BASIC

100€ anual

Gener a Desembre

Bono 5h lloguer material

10% DTO en els nostres productes

DSC_0014

SOCI - ACTIU

30€ al mes

Gener a Setembre

15% DTO en Cursos, Camps, Viatges...

Un curs de Surf gratuït

Assegurança Mèdica i Federativa

Emmagatzematge Material

Bono 10h lloguer

Ús de les instal·lacions

SUP YOGA ESTARTIT1_n

ARS - SUMMER

300 €

Juliol i Agost

Preus amb DTO per a socis

Magatzem Material i ús instal·lacions

Lloguer de material 1h diaria

fonssupportada

DEIXA'T SEDUIR

Costa Brava