DSC_0725

16 abr Extraescolars SURF i SKATE a l’ESTARTIT – COSTA BRAVA – EMPORDÀ

 

Us imagineu que existís una activitat extraescolar on els nens escollissin el que volen fer, que tinguessin contacte directe amb el mar, i així aprenguessin a observar-lo i comprendre’l?
Imagineu que en aquesta activitat el nen sigui capaç de resoldre nous reptes, treballar en situacions d’equilibri, aprendre a ser més hàbils i desenvolupar noves habilitats.

Aquest és el nostre repte, ja fa més de 3 anys què des de l’inici de la primavera i fins ben entrada la tardor estem totalment immersos en l’ensenyament per als més joves, i ja podem dir, que hem creat un planter d’esportistes amants i coneixedors de l’entorn, que han desenvolupat una gran capacitat d’adaptació motriu davant de cadascun dels reptes que l’entorn els proposa.

Aconseguim que les activitats extraescolars per a ells ja no sigui tan sols el no anar a l’escola, fem que aprenguin a gaudir del mar i de l’entorn des del mes de maig en endavant. Apunta-t’hi!

Cada dimarts i dijous des del 24 d’Abril al 21 de juny de les 17.30 a les 19.

Què fem

 

— SURF —

 

Ja són molts els que durant els caps de setmana venen a practicar aquest esport amb nosaltres. La tranquil·litat de la platja fora del període estival ens permet sentir unes altres vibracions del mar.

banner-camp2

— SKATE —

És un dels esports més complerts per al treball de l’equilibri i la coordinació, ens agrada molt patinar, a més a més suposa un repte constant per a tots ja que la progressió és molt ràpida.

WhatsApp Image 2018-04-16 at 11.13.25

El Lloc

 

– AGRO RURAL SURF CLUB –

Som una de les escoles més completes de la zona del mediterrani nord, i la primera especialitzada en surf a tot el litoral de la costa brava oferint tota mena d’activitats i assessorament relacionats amb aquest esport.

Un espai situat a l’Estartit al costat de la platja. Disposem de dutxes, vestidors, àrea d’entrenament funcional, zona per a la pràctica de l’skate indoor, i una aula per realitzar tallers.

 

Escola6

 

Que fem per apuntar-nos?

 

– HORARIS, DATES i PREUS-

 

Dimarts i Dijous de 17.30h a 19h
Del 24 d’abril al 21 de juny

Preu curs

120€ – 2 dies a la setmana

100€ – 1 dia a la setmana

El número màxim d’alumnes serà de 12.

Podeu realitzar el pagament a través del següent número de compte – ES25 1465 0100 95 1724719815 – o el mateix dia de la inscripció.

Ompiu la FULLA INSCRIPCIÓ i envieu-la a agroruralsurf@gmail.com, o bé contacteu-nos directament per aquesta via.

Us hi esperem!!!!