DSC_0725

16 abr Extraescolars SURF i SKATE a l’ESTARTIT – COSTA BRAVA – EMPORDÀ

Us imagineu que existís una exrtaescolar que els nens escollissin el que volen fer, que tinguessin un contacte directe amb el mar, que aprenguessin a llegir-lo i així comprendre’l? Us imagineu que en aquesta activitat el nen fós capaç de solucionar reptes, treballar en situacions d’equilibri i que aprenguessin a ser més hàbils i amb més destressa? Us imagineu que aconseguissim que l’estiu per ells ja no fós tansols el no anar a l’escola? que poguessin gaudir del mar i de l’entorn des del mes de maig o diriem més, durant tot l’any?

Ja fa més de 3 anys que estem totalment inmersos en l’aprenentatge dels més menuts, caps de setmana de primavera i tardor hem estat creant una cantera d’esportistes amants d’aquests esports, nens amb una gran capacitat per desenvolupar-se motriument solucionant cada un dels reptes que s’els proposa.

Ara ja és una realitat podem aconseguir tot això amb una extraescolar durant els mesos de primavera.

 

Del 24 d’abril al 21 de Juny cada dimarts i cada dijous de 17.30 a 19h.

 

Què fem

 

— SURF —

 

Ja son molts els que durant els caps de setmana practiquen aquest esport amb nosaltres. La tranquil·litat de la platja en època que no és estiu ens permet sentir les vibracions del mar.

 

banner-camp2

— SKATE —

 

És un dels esports més emergents en els últims anys ja que per els nens és un constant repte i motivació.

 

WhatsApp Image 2018-04-16 at 11.13.25

El Lloc

 

– AGRO RURAL SURF CLUB –

 

Tenim una de les escoles més completes de tot l’àmbit del mediterrani, la primera escola de surf de tot el litoral de la costa brava que ofereix les activitats més desitjades.

Uns espai situat a l’Estartit a 100 m de la platja. Disposa de dutxes, vestidors, àrea d’entrenament funcional, skate park, i una aula perfecte per realitzar diferents tallers.

 

Escola6

 

Que fem per apuntar-nos?

 

– HORARIS, DATES i PREUS-

 

Dimarts i Dijous de 17.30h a 19h
Del 24 d’abril al 21 de juny (2 mesos).

 

120€ – 2 dies / setmana

100€ – 1 dia / setmana

El número mínim d’alumnes serà de 4. El pagament es realitzarà a través del banc, al següent número de compte – ES25 1465 0100 95 1724719815 – o el mateix dia de la inscripció en metàl·lic.

Ompir la FULLA INSCRIPCIÓ i enviar-la a agroruralsurf@gmail.com

DATA LÍMIT per inscriure’s el dimarts 20 d’abril.

 

Us hi esperem!!!!